Într-un an nou, cu o Nouă Generație de Cadouri!

50% reducere în magazinele Moldcell! A venit timpul să alegi și altceva, în afară de tradiționalele jucării, cărți și suvenire... Descoperă O Nouă Generație de Cadouri: smartphone-uri și gadget-uri de ultimă oră, accesorii stilate și comunicare cu cei dragi – toate la jumătate de preț! Vino acum să-ți alegi cadoul – de data aceasta Moșul nu le-a ascuns sub brad, ci le-a aranjat frumos în vitrinele noastre. Uite, ce ți-am pregătit:

Cel mai recent model 4G marcă Samsung, Galaxy J7 NEO (2017), cu ecran HD, Super Amoled de 5,5 inci și cameră de 13 MP îl ai cu 50% reducere – la doar 2299 lei + comunicare avantajoasă, până la nelimitat, cu Abonament YOU Galaxy 199 sau 349.

Un smartphone 4G ultra-subțire, Huawei P9 lite mini (2017), cu ecran mare, de 5 inci, cameră de 13 MP, carcasă metalică și senzor de amprentă te așteaptă cu aceeași reducere de 50% - la doar 1999 lei + comunicare până la nelimitat cu Abonament YOU 160, 250 sau 400.

Surprinde-i pe cei dragi cu gadgeturi și accesorii pe orice gust. Ce alegi? Boxe Bluetooth, powerbank-uri, căști audio sau ochelari VR – oricare din ele vine acum cu 50% reducere, ca tu să-ți poți face ”plinul” de cadouri pentru întreaga familie.

Pentru o comunicare NELIMITATĂ cu cei dragi e cel mai potrivit moment să te conectezi la Abonament YOU, care e disponibil, doar acum, la jumătate de preț. În plus, tu alegi perioada minimă contractuală: de 12 luni (3 luni de reducere) sau 24 luni (6 luni de reducere).

Comunicarea fără contract devine, acum, și mai avantajoasă la Cartelă 40! La reîncărcarea lunară cu doar 40 lei, ai 120 minute naționale, 500 MB de Internet și apeluri gratuite cu un număr drag, nelimitat.

Nu știi ce să alegi? Vino să te ajutăm, sau sună-ne gratuit la 444 să-ți recomandăm ce ți s-ar potrivi mai bine. Și dacă tot nu-ți vine să crezi că le ai pe toate la jumătate de preț, să știi că nu e magie – de sărbători, totul e posibil!

#NewGenerationGifts