Oriunde te prind sărbătorile de iarnă, când cei dragi sunt alături, Magia se întâmplă. După un an plin de provocări, familia și prietenii sunt cei care ne susțin și ne fac să ne simțim împliniți, iar cel mai frumos cadou pe care îl putem oferi sunt clipele de bucurie trăite împreună.

În prag de Crăciun, ți-am pregătit surprize și oferte speciale pentru tine, dar și pentru întreaga familie. Fă-ți plinul de cadouri inspirate, doar la Moldcell, iar cu ele oferă emoții și momente unice… pentru că fiecare dintre noi are puterea de a crea Magie.

Abonament

Magie e când ești răsplătit înzecit

Treci la Moldcell cu numărul tău de la alt operator sau conectează acum Abonament Next, și primești instant cashback înzecit din valoarea abonamentului ales. Cum funcționează? De exemplu, la conectare Abonament 145, primești 1450 lei cashback. Magie, nu-i așa? Bucură-te de cashback ca să-ți procuri un telefon sau gadget nou fie pentru tine, fie pentru a face un cadou special de sărbători. Te așteptăm în magazine sau aplică online, cu livrare inclusă.

Next Family

Acasă e acolo unde ești iubit și surprins cu...Magie

De sărbători, primești x10 cashback din valoarea abonamentului cu NEXT Family! Și ca să-i dai o mână de ajutor lui Moș Crăciun, cei 2900 lei cashback îi folosești pentru a procura cadouri familiei în magazinele noastre sau online. Găsești o listă magică de telefoane și gadgeturi, numai bune de pus sub brad. Alege acum noul Abonament NEXT Family: adaugi până la 4 numere, gestionezi singur contul, oferi și distribui trafic în grup – totul la un cost unic de doar 290 lei.

Telefoane

Întâmpină noul an cu un telefon Magic, la preț special

De sărbători, îți oferim un plus de magie în combinație cu oferta specială la telefoane! Două smartphone-uri de ultimă generație, la preț special cu Abonament sau la super ofertă în rate: OPPO Reno 10 sau Xiaomi 13T + ceas Redmi 3 Lite sau Boxă Portabilă Xiaomi CADOU. Cu noile modele, ai set de camere performante pentru selfie wow, ecran mare și memorie generoasă. Ia-ți cadoul de Crăciun în magazinele Moldcell sau online, cu livrare gratuită în toată țara.

Portare

Surprinde-i pe cei dragi cu ofertă Magică la portare

De sărbători, nu doar oferi, dar și primești... Magie! Invită-i pe cei dragi să treacă la Moldcell, iar noi le oferim telefon nou-nouț la doar 1 leu, la pachet cu abonament avantajos. De exemplu, Xiaomi Redmi 12c, cu abonament de la doar 125 lei, îi va bucura pe toți cei împătimiți de poze calitative datorită camerei de 50 MP și cu baterie durabilă de 5000 mAh. Portarea poate fi efectuată ușor în magazinele Moldcell și chiar online, cu livrare direct la ușă.

 

3/32Gb
2 499 lei | 1 leu
4/128GB
3 399 lei | 1 leu
4/64GB
2 999 lei | 1 leu
6/128GB
3 899 lei | 1 leu
4/128GB
3 999 lei | 1 leu