Câștigă super premii la tombola Moldcell!

Compania Moldcell anunță reDeschiderea mult așteptată a magazinului său emblematic de pe strada Decebal 139. Această ocazie importantă marchează o etapă semnificativă pentru Moldcell, deoarece dezvăluie un nou concept și design de magazine și oferă clienților o experiență de cumpărături îmbunătățită.

Bun venit în viitorul tehnologiei:
Cu scopul de a redefini modul în care clienții interacționează cu tehnologia, magazinul Moldcell recent renovat prezintă un mediu de cumpărături inovator și captivant. Designul este centrat pe simplitate, eleganță și comoditate, ceea ce permite clienților să exploreze cele mai noi gadgeturi și soluții mobile. Indiferent dacă sunteți un pasionat de tehnologie sau un cumpărător ocazional, aspectul primitor al magazinului promite să vă facă vizita plăcută.

O gamă extinsă de produse de top:
Odată cu reDeschidere magazinului Moldcell, cumpărătorii vor găsi o colecție extinsă de produse de top de la mărci renumite. De la cele mai noi smartphone-uri și tablete la ceasuri inteligente, trackere de fitness și multe altele, magazinul se mândrește cu o selecție vastă de dispozitive și accesorii de ultimă generație pentru a răspunde nevoilor și preferințelor diverse.

Șansa ta de câștig:
Dar asta nu este tot! Pentru a sărbători această ocazie, pe 13 august, la magazin va fi organizată o tombolă cu premii pe măsura așteptărilor. Indiferent dacă sunteți abonat Moldcell sau din altă rețea, toți clienții vor fi rasplătiți, iar această tombolă este o ocazie perfectă de a câștiga niște premii incredibile.

Te așteaptă super premii:
Imaginați-vă că veți câștiga râvnitele gadgeturi tehnologice care fac viața mai convenabilă și mai plăcută. În cadrul tragerii la sorți, participanții norocoși vor avea șansa de a câștiga premii extraordinare, printre care:

  • Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro
  • Scooter electric Xiaomi 4 Lite
  • Samsung Smart TV
  • iPhone 14
  • JBL Boxa PartyBox

Cum participi:
Participarea la tombolă este incredibil de simplă. În perioada 27 iulie – 13 august, pur și simplu faceți o achiziție de minimum 300 de lei la magazinul Moldcell de pe strada Decebal 139, și veți intra automat la extragerea tombolei. Cu cât mai multe cumpărături, cu atât șansele de a câștiga aceste premii incredibile sunt mai mari!

Regulamentul poate fi consultat AICI

Despre Moldcell: Moldcell este un operator de telecomunicații digitale din Republica Moldova care oferă inovații digitale și o gamă largă de planuri tarifare, produse și servicii de înaltă calitate prin intermediul rețelei sale de magazine situate în toată țara, precum și prin intermediul magazinului online Moldcell eShop.

Moldcell este o investiție străină directă, prezentă pe piața Republicii Moldova din anul 2000, iar din 25 martie 2020 face parte din Grupul Global CG Corp. Cu peste 23 de ani de experiență în industria telecomunicațiilor, Moldcell se angajează să promoveze digitizarea economiei și să stimuleze incluziunea financiară pentru toți.