Cea mai bogată ofertă Cartelă de până acum e deja în vânzare

Cât e de plăcut să primești cadouri de sărbători! La sfârșit de an, Moldcell îți aduce în dar oferta Cartelă 29 pentru a fi mai aproape de ai tăi. Începi cu ”La mulți ani!” și continui în fiecare lună, timp de 1 an, să transmiți energie pozitivă și noutăți bune prietenilor. Pentru aceasta, ai bonus generos cu mult trafic Internet și minute naționale ca să poți suna pe orice număr fix și mobil din țară.

Pentru început, chiar la activarea numărului, ai 29 lei în cont și 10 GB + 250 minute naționale, valabile 15 zile. Ulterior, vei beneficia gratuit de câte 10 GB + 250 minute naționale la fiecare 15 zile, la reîncărcare unică a contului cu cel puțin 30 lei. Pentru activare, introduci cartela SIM și pornești telefonul. După care, răzuiești de pe cartelă și introduci codul PIN. Ultimul pas: suni pe cineva drag și astfel activezi cartela.

Cartela 29, disponibilă fără contract, poate fi procurată în toată țara, în magazinele Moldcell și la partenerii noștri: magazinele alimentare, chioșcurile de presă Moldpresa și AKM Veteran, librăriile Librarius, supermarket Linella, benzinăriile Bemol, Petrom, Lukoil, Vento.

Mai multe despre cea mai bogată ofertă Cartelă, vezi aici