Moldcell Academy anunță lansarea Programului de Internship 2023

Ești student în ultimul an și visezi la un stagiu într-o companie de top? Atunci ești candidatul perfect!Proiectul educațional Academia Moldcell revine și în această toamnă, oferind o oportunitate unică pentru 15 studenți activi și ambițioși din universități din toată țara.

Dacă ești dornic să combini studiile cu practica, iată șansa ta. Te poți angaja într-un stagiu de 6 luni la Moldcell, însoțit de o bursă generoasă în valoare de 21 000 lei.

De ce să devii stagiar Moldcell?
✔Beneficiezi de o bursă lunară de 3500 lei pe toată durata practicii
✔Combini stagiul cu studiile academic
✔Obții experiență practică în domeniul telecomunicațiilor și tehnologiilor digitale

✔Înveți și lucrezi cu experți în domeniu
✔Ești prezent la evenimentele noastre corporative pe tot parcursul stagiului
✔Beneficiezi de conectare la Abonament Moldcell la cele mai avantajoase condiții
✔Ai șansa să devii parte a echipei Moldcell după cele 6 luni de practică

 

În calitate de stagiar, vei păși în universul unei companii lider în inovare în domeniul tehnologiilor de comunicare. Vei dobândi experiență practică, contribuind activ la proiectele companiei. În plus, vei avea șansa de a comunica cu stagiarii din anii precedenți. Cine știe, posibil să colaborați la ceva remarcabil – chiar aici, la Moldcell!

Academia Moldcell este un proiect educațional care vizează dezvoltarea celor mai talentați studenți din Moldova. Nu rata oportunitatea de a-ți începe cariera și de a-ți pune amprenta în lumea tehnologiei comunicațiilor.

Aplică în perioada 29 septembrie – 20 octombrie și fii parte a echipei de stagiari! Toate detaliile și formularul de aplicare le găsești aici.