Moldcell, în Topul celor mai buni angajatori din Republica Moldova

Moldcell, operatorul de telecomunicații digitale din Republica Moldova, s-a clasat în topul celor mai buni angajatori din țară, conform studiului ”Employer Brand Perception Survey 2023”, organizat de AXA Management Consulting. Acest succes se datorează echipei de Oameni Extraordinari, iar la întocmirea clasamentului s-a ținut cont în mod prioritar de opiniile și răspunsurile oferite de angajați.
 

Oamenii reprezintă valoarea cea mai de preț într-o companie

O companie competitivă și cu aspirații mari este definită de oamenii săi și de valorile de care se ține cont în munca de zi cu zi. Să fii parte a echipei Moldcell înseamnă să inspiri, să acționezi și să câștigi.

Unul din pilonii strategiei Moldcell se referă la Oamenii Extraordinari pentru care starea de bine este cheia unui loc de muncă productiv și de succes. Clasamentul „Employer Brand Perception Survey 2023” evidențiază faptul că echipa Moldcell percepe compania mai mult decât un simplu loc de muncă; este o comunitate în care vocile lor contează. Atunci când membrii echipei sunt sănătoși, fericiți și susținuți, ei sunt capabili să performeze maxim și să contribuie la creșterea rezultatelor companiei.

Recunoașterea globală pentru excelență la categoria Oameni și Cultură
În 2023, Moldcell a fost apreciat la nivel mondial, fiind desemnat cel mai bun la categoria Oameni și Cultură la prestigioasele World Communication Awards. Această recunoaștere globală subliniază angajamentul companiei de afacere cu chip uman care îmbrățișează conceptul #DigitallyHuman.

 

Carolina Bugaian, Directoare Generală Moldcell: „La Moldcell, succesul nostru este intrinsec legat de oamenii noștri, care sunt focusați pe rostul Moldcell. La Moldcell îți aducem întreaga lume în mâinile tale, pentru ca tu să-ți trăiești viața din plin. Prin conectivitate, instrumente digitale, acces la cunoștințe, împuternicim oamenii să gândească liber și să prindă curaj de a-și urma visul. Este valabil atât pentru Clienții noștri, cât și pentru întreaga echipă Moldcell. A devenit deja o tradiție să fim recunoscuți ca cei mai buni angajatori din Moldova, iar aceasta reflectă angajamentul nostru de a cultiva un loc de muncă în care oamenii prosperă atât pe plan personal, cât și profesional. Fiecare membru al echipei aduce o valoare unică, iar bunăstarea lor este esențială pentru succesul nostru colectiv. Suntem mândri să facem parte din Grupul CG Corp Global, iar preocuparea noastră pentru angajații noștri rezonează în fiecare acțiune pe care o întreprindem, ceea ce face Moldcell mai mult decât un simplu loc de muncă - este o comunitate de oameni extraordinari uniți printr-o viziune comună #DigitallyHuman”.

Prioritizarea bunăstării angajaților
Strategia de afaceri a Moldcell se bazează pe prioritizarea bunăstării angajaților săi. În conformitate cu această convingere, compania investește într-o serie de inițiative pentru a sprijini bunăstarea mentală și fizică a angajaților săi. De la programe de wellness și beneficii pentru sănătate până la orele flexibile de lucru și o cultură pozitivă a muncii, Moldcell creează un mediu în care membrii echipei pot prospera atât personal, cât și profesional.

 

 

O echipă fericită echivalează cu Clienți mulțumiți

Convingerea companiei e una simplă – o echipă fericită contribuie la satisfacția Clienților. Indiferent de roluri și departamente, membrii echipei Moldcell sunt uniți în misiunea lor de a avea grijă de Clienți. Fiecare conexiune la Moldcell face parte integrantă din succesul companiei, cu o abordare practică pentru a satisface nevoile unice ale Clienților Moldcell.

Moldcell: angajatorul pentru care succesul este un obiectiv comun
În esență, abordarea companiei centrată pe oameni nu se referă doar la promovarea unui loc de muncă excepțional; este vorba despre generarea unui efect de undă pozitiv care se extinde asupra Clienților valoroși. Prin urmare, Moldcell este un loc de muncă în care succesul nu este doar o destinație; este un obiectiv comun împărtășit de oameni extraordinari.

Dacă aspiri să lucrezi pentru o companie de top din Republica Moldova, profită de ocazie, aplică pentru unul dintre posturile vacante la Moldcell: https://moldcell.applytojob.com

 

 

 

Despre Moldcell:
Compania Moldcell este un operator digital de telecomunicații din Republica Moldova ce oferă inovații digitale și o gamă largă de planuri tarifare, produse și servicii de înaltă calitate prin intermediul serviciilor rețelei sale de magazine amplasate în toată țara, precum și prin magazinul online Moldcell eShop.

Cu rădăcini în Republica Moldova din anul 2000, Moldcell a evoluat într-o forță dinamică, iar din 25 martie 2020 este parte a Grupului CG Corp Global.