Reduceri la toate telefoanele Samsung

La Moldcell, sărbătorim luna dragostei cu reduceri de până la 20% la toată gama de telefoane Samsung. Oferta este disponibilă fără obligațiuni contractuale. În plus, primești 12 GB bonus. Vino în magazinele Moldcell Center sau cumpără în Magazinul Online pe eshop.moldcell.md, care este acum și mai divers, și mai comod.

Sunt atât de diferite, în culori vii, dar la fel de performante. Astfel, pentru un upgrade sau cadou persoanei apropiate, fiecare își va găsi telefonul potrivit. Mai cu seamă că oferta include și cele mai actuale modele – Samsung Galaxy J6, Galaxy J6+, Galaxy A7 sau A9.

La cumpărare, primești reducere de până la 20% din preț, în funcție de modelul Samsung selectat și poți să fii sigur că primești un produs 100% original, cu 24 luni garanție. Iar odată ce optezi pentru procurare online, ai și livrare gratuită timp de 72 ore lucrătoare, în orice localitate a țării.
 
Asortează-ți telefonul nou cu o husă, sticlă de protecție, o pereche de căști sau un smartwatch. Alege din colecția noastră de accesorii, iar dacă ai puncte de loialitate neutilizate, le poți schimba pe reduceri de până la 75% la cumpărarea oricărui telefon, gadget sau accesoriu.