Campania regională MOLDCELL îşi ia startul!

La 1 iunie 2009, compania MOLDCELL a dat start tradiţionalei campanii regionale de vară care se va organiza pe parcursul întregii veri în 29 de oraşe din republică. 
Săptămânal, începând cu 1 iunie şi până pe 13 septembrie 2009, compania Moldcell va fi prezentă cu campanii promoţionale, tombole şi concursuri în câte două localităţi concomitent. Campania regională a verii 2009 ia start în prima săptămână a lunii iunie în orasele Orhei şi Taraclia, următoarele fiind Ungheni şi Căuşeni, Ialoveni şi Anenii-Noi, Ciadir-Lunga şi Străşeni ş.a.
Acest sfârşit de săptămînă s-a transformat într-o adevărată sărbătoare pentru toţi vizitatorii reprezentanţelor MOLDCELL din oraşele Orhei şi Taraclia. 
În cuvântul de deschidere dl. Chiril Gaburici a subliniat: “Utilizatorii de telefonie mobilă din Moldova merită să utilizeze tot ce-i mai nou şi tot ce este mai bun în domeniul telecomunicaţiilor, să beneficieze de soluţii de comunicare moderne, bazate pe tehnologii avansate.  ”
Campania constă în faptul că locuitorii şi oaspeţii localităţilor vizitate de Moldcell care procură timp de o săptămână orice produs MOLDCELL, au posibilitatea de a participa în concursuri şi tombole cu premii de valoare:
1. Maşini de spălat
2. Televizoare
3. Telefoane mobile + conectare la Moldcell
4. Cartele de reîncărcare.
Mai multe produse procurate - mai multe premii - mai multe şanse de câştig!
Graţie reţelei extinse de vânzări, locuitorii republicii pot folosi şi aprecia întreaga gamă de produse şi servicii oferite de către MOLDCELL – unicul operator de telefonie mobilă din ţară care a primit certificatul internaţional de calitate ISO 9001:2000.
Moldcell va continua să-şi extindă aria de acoperire, să pună accent pe accesibilitate, simplitate şi calitatea comunicării mobile, să ofere servicii şi produse inedite, bazate pe tehnologii avansate, să surprindă consumatorii prin oferte personalizate, iar partenerii corporativi prin soluţii inteligente de comunicare.