Cu DOR de Ai noştri, plecați în străinătate

Cu gândul la toți ai noștri care, iubind Moldova, s-au stabilit cu traiul peste hotare, Moldcell a devenit partenerul general al taberei de vară DOR.

Tineri din diaspora și Moldova, cu vârsta cuprinsă între 14 și 16 ani, cu cel puțin un părinte originar din Republica Moldova pot intra în acest proiect pilot, organizat în premieră pentru țara noastră, între 20 și 28 august 2013.

La tabără, participanții vor avea parte de activități creative, sportive, artistice, lingvistice, de cunoaștere a istoriei și culturii, ateliere, vizite culturale și întâlniri oficiale. Înscrierile au loc până pe 20 iulie, iar condițiile de participare și formularul de aplicare pot fi găsite pe site-ul www.dor.md .

Impresiile și descoperirile devin și mai valoroase dacă sunt împărtășite cu cei dragi. De aceea, Moldcell va oferi comunicare și trafic internet pe tot parcursul taberei, pentru toți participanții. Astfel, tinerii vor fi în permanent contact cu familiile din străinătate, vor putea oricând publica imagini și video din călătoriile prin Moldova.

Programul DOR este organizat de Guvernul Republicii Moldova (Biroul pentru Relații cu Diaspora), în parteneriat cu Organizația Internațională pentru Migrație (OIM) și se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Prim Ministrului, Iurie Leancă.