Extinderea ariei de acoperire 3G în nord şi sud, vest şi est

Moldcell îşi extinde aria de acoperire cu paşi mai siguri şi mai impunători cu fiecare zi. În acest context, doar în luna martie curent au fost puse în acţiune mai multe staţii 3G în toată republica, plasate în Balţi, Cahul, Ungheni, Orhei, Comrat, Căuşeni şi a fost îmbunătăţită acoperirea în suburbiile Chişinăului – Cricova şi Ialoveni. Iar în luna aprilie se planifică şi plasarea unor staţii în Taraclia, Hânceşti, Drochia şi multe alte regiuni.

Asigurarea cu reţeaua de ultima generaţie 3G este o prioritate actuală pentru noi, pentru că din ce în ce mai multe persoane sunt interesate în utilizarea tehnologiilor de ultimă oră, precum Internet la viteză de până la 7,2 Mb/sec. sau apeluri video cu o calitate voce net superioară.   

Iar noi, pentru ca sa corespundem celor mai exigente cerinţe ale consumatorilor, propunem cele mai comode după calitate şi preţ pachete 3.5G. 

Volumul pachetului Pret
10 minute Apeluri video în reţea + 100 MB Internet mobil 17,5 lei
20 minute Apeluri video în reţea + 200 MB Internet mobil 70 lei
30 minute Apeluri video în reţea + 300 MB Internet mobil 100 lei

Mai mult decât atât, punem la dispoziţia clientului şi dispozitive 3G – modeme şi router, pentru ca clienţii noştri să poată beneficia de întreaga gamă de servicii fără niciun fel de rezerve. Doar Moldcell oferă viteza de download de până la 7,2 Mb/sec., ea rămânând neschimbată pe tot parcursul lunii.

Oferta de dispozitive presupune următoarele:

Model Preţ Trafic inclus Abonament lunar
Modem ZTE MF636 99 lei 7GB + Internet nelimitat noaptea 240 lei
Modem ZTE MF636 399 lei 7GB 140 lei
Router B790 299 lei 15GB + Internet nelimitat noaptea 340 lei

3.5G de la Moldcell – viteza la Internet şi apel video superioare oricăror aşteptări!