Inaugurarea primului Moldcell Center din sectorul Ciocana

Acum şi locuitorii sectorului Ciocana din capitală au un centru Moldcell de deservire complexă. Miercuri, 15 decembrie curent, compania Moldcell a inaugurat în capitală un nou centru de deservire complexă a clienţilor săi situat în sectorul Ciocana, pe adresa bd. Mircea cel Bătrân, 2/2.

Conceptul de Centru de deservire complexă a clienţilor a fost lansat de către Moldcell în premieră pentru Moldova încă în vara lui 2002, propunându-şi scopul să ofere întreaga gamă de servicii Moldcell, inclusiv vânzarea de telefoane mobile şi posibilitatea achitării serviciilor pe întreg teritoriul ţării.

Moldcell Center Ciocana include:

  • Reprezentanţa Serviciul Clientelă Moldcell (acces la toate serviciile operatorului);
  • Reprezentanţa Distribuitorului Moldcell (vânzarea produselor Moldcell şi a telefoanelor mobile de ultimă oră);

La eveniment a participat echipa managerială Moldcell în frunte cu Directorul General d-l Chiril Gaburici, parteneri şi clienţi Moldcell care au venit să viziteze centrul nou-nouţ.

Chiril Gaburici, director general Moldcell: „Astăzi, suntem bucuroşi să anunţăm deschiderea primului Moldcell centru din sectorul Ciocana al capitalei. Deschiderea acestui centru se înscrie în strategia promovată de către companie de la începutul apariţiei sale pe piaţă – de a fi accesibili atât sub aspectul serviciilor, cât şi sub aspectul deservirii în cât mai multe localităţi ale Moldovei. Invit cu drag clienţii noştri din sectorul Ciocana la acest nou centru”.

Lansarea centrului a fost însoţită şi de o promoţie specială: în ziua deschiderii, la procurarea oricărui produs Moldcell, clienţii operatorului s-au bucurat de câte un premiu garantat plus posibilitatea de a intra în posesia unui premiu de valoare din cadrul extragerii care a avut loc tot astăzi, la orele 15:00.

În noul centru, care va activa 7 zile în săptămînă, clienţii Moldcell pot:

  • Încheia sau rezilia contracte de prestări servicii
  • Activa planurile tarifare Cartelă Moldcell, Abonament Moldcell sau Moldcell Business
  • Suplini contul prin terminale de plată sau cartele de reîncărcare
  • Activa servicii adiţionale (de ex. Opţiune creditară, Roaming pentru persoane juridice, schimbarea cartelei SIM, transmiterea drepturilor de titular al contractului, etc.)
  • Procura telefoane mobile, modeme şi accesorii.

Vladlen Guţan, partener Moldcell: „Compania Moldcell ne este un partener de încredere de 10 ani deja. Astăzi oferim servicii şi produse exclusiv Moldcell prin intermediul a mai mult de 600 puncte de vânzări, Shop-uri şi Centre amplasate în majoritatea raioanelor din nordul şi centrul ţării. Iar începând cu astăzi, sunt bucuros să întâmpin clienţii Moldcell şi în Moldcell Center din sectorul Ciocana al capitalei.”

Centrul Moldcell din sectorul Ciocana impresionează prin design şi stil fiind al şaptelea Moldcell Center din capitală de deservire complexă a clienţilor. Per total, compania Moldcell deserveşte clienţii săi din toată ţara prin intermediul a 13 centre şi circa 3000 Shop-uri şi puncte autorizate de vânzare.

Notă: În primele 9 luni ale anului 2010, compania Moldcell a  înregistrat cea mai bună creştere a cotei de piaţă dintre operatorii mobili existenţi, cu efecte frumoase şi la capitolul venituri. Astfel, cifra de afaceri a marcat o creştere de 19,5%, iar familia Moldcell a depăşit 1 milion de abonaţi.

ciocana  centru ciocana
centru ciocana   centru ciocana