Mitsubishi Lancer X şi-a găsit posesorul!

Compania Moldcell SA aduce la cunoştinţa participanţilor la Campania promoţională desfăşurată  în perioada 1 mai 2009 – 31 mai 2009 că, în conformitate cu prevederile Regulamentului prezentei Campanii, pe data de 5 iunie 2009, în prezenţa comisiei de validare a rezultatului extragerii, a fost determinat câştigătorul premiului oferit - automobil Mitsubishi Lancer X.

În urma extragerii efectuate a fost determinat codul câştigător din 8 (opt) cifre: 10349905.

Procedura extragerii a fost efectuată în prezenţa unui notar şi a comisiei de validare a rezultatului extragerii.

Premiul va fi acordat câştigătorului în incinta oficiului central al Moldcell SA situat pe str. Belgrad 3, mun. Chişinău, Republica Moldova.

Pentru a obţine premiul, câştigătorul trebuie să prezinte în mod obligatoriu cartela SIM, telefonul de pe care a fost trimis codul de participare câştigător, mesajul cu codul de participare trimis de către Organizatorii Proiectului Puşculiţa, buletinul de identitate al posesorului acestui număr de telefon, precum şi contractul de abonament.

Perioada de înmânare a premiului este de 10 de zile, începând cu data publicării rezultatului extragerii în conformitate cu prevederile Regulamentului Campaniei.