Mitsubishi Lancer X şi-a găsit posesorul!

Pe data de 12 iunie curent la sediul principal al companiei MOLDCELL a avut loc ceremonia de înmânare a premiului mare din cadrul proiectului „Puşculiţa” extragerea căruia a avut loc pe data de 5 iunie 2009 în prezenţa unei comisii de validare independente şi a unui notar autorizat.

Deţinătoarea premiului mare, un automobil MITSUBISHI Lancer X, este Zinaida Gheorghiu din Chişinău - o participantă activă „Puşculiţa” de la lansarea proiectului. Cheile automobilului au fost înmânate invingătoarei de către directorul departamentului Vânzări MOLDCELL, dl. Vitalie Moraru.

În atmosfera de sărbătoare Rodica Verbeniuc, şefa secţiei Comunicări Corporative  MOLDCELL, a felicitat cordial câştigătoarea mulţumindu-i pentru încredere şi fidelitate. “Automobilul oferit astăzi este cel mai valoros premiu pus la bătaie în cei doi ani de existenţă a proiectului „Puşculiţa”. Promoţia s-a bucurat de mare succes în rândurile clienţilor, fapt confirmat prin numărul mare de înregistrări la campanie – peste 50 000. MOLDCELL continuă vara aceasta cu multe alte campanii organizate la nivel naţional. Printre acestea se numără şi campania regională de vară care se va organiza în 29 de oraşe din republică oferind clienţilor telefoane mobile Nokia 1208 la preţuri speciale, de asemenea, pentru abonaţii Fantasy, MOLDCELL va desfăşura o campanie cu 4 modele de telefoane mobile la preţuri reduse”, a adăugat Rodica Verbeniuc.

Campania „Puşculiţa” s-a desfăşurat în perioada 1 – 31 mai 2009 în cadrul căreia au participat absolut toţi clienţii MOLDCELL, persoane fizice. Pentru aceasta era necesar de acumulat minimum 50 de bonusuri pe durata întregii campanii. Pentru fiecare 50 de bonusuri acumulate în contul special “Puşculiţa”, abonatul primea un cod unic, format din opt cifre care oferea abonaţilor dreptul de a participa şi a se înregistra în campanie.

Compania MOLDCELL felicită posesoarea automobilului MITSUBISHI Lancer X şi asigură clienţii că va continua să-i surprindă plăcut şi pe viitor, oferind noi soluţii de comunicare comode, accesibile, performante şi INTELIGENTE.