Moldcell Cinema. Fiecare miercuri… Fiecare al 2-lea bilet… GRATUIT

Lumea comunicării de la Moldcell Vă invită să trăiţi noi emoţii. Fiţi mai aproape de lumea filmului datorită Moldcell Cinema – o ofertă extraordinară pentru cei care iubesc filmul şi nu numai. De acum înainte nu Vă faceţi griji cum să Vă faceţi mijlocul săptămânii mai frumos pentru că avem o ofertă extraordinară – Miercuri e ziua filmului cu Moldcell.

Toţi abonaţii Moldcell la procurarea unui bilet la film pentru ziua de miercuri primesc al 2-lea bilet gratuit, indiferent dacă e vorba de premieră, de amiază sau seară, de film peliculă sau 3D. Pentru a beneficia de ofertă efectuaţi următorii paşi:

  • Mergeţi la cinema şi anunţaţi la casă că doriţi să beneficiaţi de ofertă
  • Veţi fi rugat să spuneţi numărul Dvs. de telefon pentru a primi un cod special
  • După ce primiţi acest cod (câteva secunde) îl dictaţi casieriţei
  • Procuraţi 1 bilet şi primiţi 2 bilete

Această procedură poate fi realizată atât în ziua de miercuri, cât şi în avans, dar cu cel mult o săptămână înainte. Biletul gratuit va fi oferit o singură dată în limita unei zile de miercuri. Pentru a beneficia de ofertă abonatul trebuie să fie în perioada activă. Bilete vor fi comercializate în limita stocului. Reprezentanţele disponibile pentru prezenta ofertă sunt: Patria Centru, Patria Râşcani, Patria Multiplex.

Moldcell Vă urează vizionare plăcută!