Moldcell

Moldcell lanseaza prima relatie de GPRS Roaming

Incepand cu astazi, 27 decembrie, compania Moldcell lanseaza prima relatie de GPRS Roaming. Astfel toti abonatii Moldcell care au serviciile Roaming si GPRS activate vor avea oportunitatea sa utilizeze Serviciile GPRS Roaming. Daca pana in prezent expedierea si receptionarea imaginilor, secventelor video si tonurilor de apel prin MMS si utilizarea serviciului MMI era posibila doar in reteaua Moldcell, in limitele Republicii Moldova, incepand cu astazi aceste servicii se extind si asupra retelelor partenerilor de GPRS Roaming. Primii operatori bilaterali sunt Turkcell (Turcia) si Azercell (Azerbaijan).

Utilizarea serviciilor GPRS Roaming nu necesita modificarea setarilor telefonului. Acestea functioneaza in baza setarilor GPRS, MMS si MMI obisnuite.

Utilizarea GPRS, expedierea si receptionarea mesajelor MMS in roaming este oferita la preturi speciale, acestea variind in funcţie de tarifele partenerilor de roaming.
Pentru informatii suplimentare Va rugam sa contactati Serviciul Clientela la num. 444 (de pe tel. mobil), 444 444 (de pe tel. fix).