Ofertă modeme 3G – acum cu maxim 140 lei lunar!

Pentru ca să reuşeşti să economiseşti nişte bani pentru a călători vara întreagă, am decis să facem şi mai ieftină posibilitatea de a naviga în Internet. 

Aşa că de acum înainte, nu doar procuri orice modem la preţ extraordinar de redus şi primeşti cadou o conectare Fantasy, ci şi cheltui maxim 140 lei pe lună pentru navigare în Internet oricând doreşti tu. 

Astfel, modemul ZTE MF 636 cu ofertă impunător îmbunătăţită prezintă:

Preţ Trafic inclus Abonament lunar
99 lei 7 GB 140 lei
399 lei 7 GB 140 lei

Iar până pe 31 decembrie 2009 ai posibilitatea să procuri şi ZTE MF 633 la oferta promoţională:

Preţ Trafic inclus Abonament lunar
99 lei 7 GB 140 lei
99 lei 15 GB 240 lei

Mai mult decât atât, traficul extrapachet se taxează cu numai 50 lei per 1 GB, iar aria de acoperire 3G se lărgeşte cu fiecare săptămână, aşa că în ultimele 3 săptămâni s-a lucrat intensiv la asigurarea reţelei 3G în Drochia şi Hânceşti.  

Astfel acum cele mai importante oraşe ale ţării pot beneficia de absolut toate serviciile de generaţia a treia - Bălţi, Cahul, Ungheni, Orhei, Comrat, Căuşeni şi, desigur, suburbia Chişinăului.

Modemele sunt disponibile în limita stocului la orice Moldcell Center sau Shop. Pe perioada contractului obligatoriu (semnat pentru o perioadă de maxim 18 luni), pachetul Internet nu poate fi schimbat sau anulat. În cazul rezilierii contractului până la expirarea acestuia, abonatul va achita o penalitate în funcţie de modelul modemului procurat.