Program de loialitate Alocard/YOYO îmbunătăiţit

Apreciem înalt preferinţele clientului nostru, mai ales când este vorba de comoditate. Am observat că şi el ţine la timpul şi posibilităţile de care dispune, lucrul fiind şi mai clar când vine vorba de suplinirea contului. Iar pentru că ţi-am oferit posibilitatea să utilizezi cele mai multe modalităţi de reîncărcare, acum vrem să mai şi fii premiat pentru asta.

Astfel, chiar începând de astăzi şi fără un termen limită, programul de loialitate te premiază cu reduceri nu doar la supliniri prin cartele de reîncărcare, dar şi prin terminalele de plată şi plşţi electronice. Reducerea se va oferi în funcţie de perioada în reţea şi suma reîncărcată în felul următor:

Perioada aflării în reţea Reducere
6 luni – 1 an 5%
1 - 2 ani 10%
2 – 3 ani 15%
3 – 5 ani 20%
peste 5 ani 25%

Reducerile se oferă pentru apeluri în reţea şi sunt valabile timp de 30 de zile.

Cu programul de loialitate Moldcell alegi o dată şi câştigi în fiecare zi pentru ca beneficiezi de:

  • Recepţionare automată a bonusurilor
  • Primirea reducerii la fiecare reîncărcare, indiferent de modalitate
  • Reduceri de pînă la 25%
  • Valabilitate a reducerii în orice zi şi la orice oră

Suma încărcată pe cont (nu mai puţin de 100 de lei pe parcursul unei tranzacţii) trebuie să fie divizibilă prin 10. Imediat după efectuarea cu succes a acţiunii de reîncărcare, utilizatorul va primi un SMS care confirmă acest fapt.

Moldcell nu este responsabil de corectitudinea reîncărcărilor efectuate prin intermediul terminalelor de plată sau plăţilor electronice.