Program de loialitate mai simplu şi mai avantajos

Confortul şi necesităţile clienţilor noştri contează foarte mult pentru noi, de aceea ne perfecţionăm continuu ca să corespundem cerinţelor celor mai exigenţi clienţi. Astfel, am dezvoltat şi am implementat programul de loialitate, prin care te răsplătim pentru faptul ca eşti alături de noi. Graţie acestui program îţi oferim posibilitatea să primeşti nu doar o comunicare mai accesibilă, dar şi o mulţime de cadouri plăcute.

Şi pentru că suntem în permanentă schimbare şi perfecţionare, din 1 februarie beneficiezi de noul program de loialitate impunător simplificat şi îmbunătăţit graţie câtorva schimbări importante:

  • Punctele se vor oferi pentru orice servicii
  • Reducerea pentru reîncărcare la cartelă Moldcell se va oferi începând cu 50 lei, în loc de 100 lei
  • Reducerea va putea fi utilizată nu doar pentru apeluri, dar şi SMS şi MMS în reţea

Astfel, de acum înainte toţi abonaţii Moldcell vor beneficia de:

  • 100 puncte de loialitate la fiecare zi de naştere (activare în meniul *222*3*6#ok) şi
  • 1 punct de loialitate pentru fiecare 10 lei utilizaţi pentru servicii

În afară de aceasta clienţii Abonament Moldcell primesc de la 50 şi până la 250 puncte de loialitate la fiecare 1 an de prezenţă în reţea, iar clienţii Cartelă Moldcell primesc reduceri la fiecare reîncărcare cu mai mult de 50 lei în funcţie de perioada aflării în reţea. Reducerea valabilă pentru serviciile voce, SMS şi MMS în reţea pe termen de 30 zile pentru comunicare în weekend.

Punctele de loialitate acumulate pe parcursul anului curent  vor avea un termen de valabilitate până pe 31 decembrie, anul următor. De exemplu, punctele de loialitate acumulate pe parcursul anului 2011 vor fi valabile până pe 31 decembrie 2012.

Programul de loialitate îţi oferă o gamă largă de servicii, reduceri şi cadouri pe care le poţi primi în schimbul punctelor de loialitate acumulate. Pentru informaţii complete despre programul de loialitate, fă click aici.