Recordmanul lunii noiembrie a fost premiat de Moldcell!

Cartea de recorduri Moldcell e şi mai bogată în câştigători. Recordul lunii noiembrie a fost stabilit de către Evghenii Vîrlanovici din Chişinău, care ne-a demonstrat intenţionat că este cel mai activ utilizator al serviciului TV mobil. El a utilizat 1971 minute TV mobil în decursul acestei luni şi a devenit lider în această categorie.

Evghenii este un abonat devotat, reuşind deja pentru a doua oară să devină recordman Moldcell în acest an. În luna aprilie el a utilizat 86,53 minute prin intermediul serviciului „Sună şi amuză”.

Evghenii a vizitat Moldcell Cafe, unde şi-a ridicat pentru a doua oară premiul, Samsung Galaxy I5800 şi ne-a mărturisit că este pasionat de participarea la diverse concursuri. „Eu urmăresc constant promoţiile şi concursurile Moldcell şi în această lună am hotărât să particip activ, să-mi încerc încă o dată norocul şi… am câştigat! De-a lungul întregii luni am utilizat cu adevărat telefonul în calitate de televizor. Am urmărit, de regulă, ştirile pe diverse posturi şi sunt foarte fericit că am reuşit să câştig din nou!”

Decembrie e ultima lună când poţi deveni şi tu recordman Moldcell în anul 2011! Urmează exemplul lui Evghenii – fii activ şi câştigă un Samsung Galaxy I5800! Şi deoarece decembrie este o lună specială, cu cele mai multe felicitări şi urări de bine, tu poţi deveni recordman doar primind apeluri! În calcul se ia suma apelurilor (în minute) primite începând cu prima zi a lunii, ora 00:00 şi până în ultima zi, ora 23:59. Mult succes!

Ne vedem pe paginile Cărţii de recorduri Moldcell.

 
Locul filmărilor: „Moldcell Cafe”, str. Tighina, 55