Tombola pentru Mitsubishi Lancer X. Ai şofer?

Visurile din copilărie se realizează dacă nu le permiţi să te părăsească şi dacă mai crezi în noroc. În acest context, Moldcell îţi oferă posibilitatea să obţii cel mai dorit lucru de aproape fiecare persoană din toată lumea – un automobil. Iar şi mai drăguţ e ca acesta face parte din seria celor mai dorite maşini ale contemporanităţii, pentru că este vorba de renumitul Mitsubishi Lancer X de toată frumuseţea.

Pentru a participa la tombolă şi a beneficia de această ocazie extraordinară vei urma câţiva paşi simpli. Intâi de toate procuri o cartelă de reâncărcare sau cartelă valorică şi îţi suplineşti oricare dintre planurile tarifare Moldcell. Primeşti codul secret din cadrul programului Puşculiţa şi îl expediezi la numărul 3388 (mesaj gratuit). Pentru a te înregistra în promoţie trebuie să adaugi în puşculiţa ta virtuală cel puţin 50 de bonusuri. Mai mul decât atât, numărul de participări în promoţie este nelimitat, deci şi şansele de câştig cresc constant cu participarea ta multiplă.

Promoţia este valabilă pentru toate suplinirile în contul virtual Puşculiţa efectuate în perioada 1 – 31 mai 2009, iar tombola propriu-zisă se va efectua pe data de 5 iunie, cu anunţarea rezultatelor în maxim o săptămână de la extragere. Ulterior nu ai decât să vii şi să îţi iei maşina. Mai simplu nici nu se poate de închipuit.

Noutăţile bune nu se termină aici şi te anunţăm că poţi participa indiferent dacă eşti abonat nou sau beneficiezi de serviciile Moldcell de ceva timp, indiferent dacă ai un pachet preplătit sau cu plată post factum şi indiferent dacă ai sau nu noroc. Oricum merită să încerci, mai ales că nu ai nimic de pierdut, ci numai de câştigat.

În acest context amintim că Puşculiţa este un program permanent Moldcell cu promoţii permanent reînnoite şi cadouri pentru toate gusturile, precum sunt: pachete cu numere Moldcell, cartele valorice şi de reâncărcare, accesorii şi furnitură pentru telefon sau computer, tehnică audio sau video, instrumente pentru bucătărie şi multe altele.

Pentru a participa şi a putea câştiga în promoţia cu Mitsubishi Lancer X este nevoie să ai vârsta mai mare de 18 ani şi să fii persoană fizică. Alte detalii şi regulamentul promoţiei găseşti pe www.kopilka.md sau le afli prin apel la 3388 (tarif în reţea).

Moldcell îţi urează mult succes. Apropo, ai şofer?