Tu vorbeşti, noi plătim! Fiecare a 2-a lună e din contul Moldcell

E primavară, deci lasă-te înspirat de orice întâmplare sau fenomen din viaţa ta şi dă frâu liber cuvintelor! Pentru că de acum înainte noi îţi reducem în jumătate cheltuielile timp de un an întreg.

Cu orice abonament sau pachet de la Moldcell ai un control mai bun al bugetului de comunicare şi flexibilitatea de care ai nevoie. Dovedeşte-ne că ai multe de povestit sau scris prietenilor tăi şi noi te vom răsplati din plin pentru comunicabilitatea ta. 

Devino client Moldcell până pe 30 aprilie şi timp de 12 luni cunoaşte o experienţă inedită în a economisi banii, deoarece exact atât cât ai consumat în prima lună, începând cu prima lună de conectare, vei primi drept buget pentru luna viitoare. Reducerea oferită se va calcula reieşind din serviciile naţionale utilizate (apeluri, SMS, MMS şi trafic Internet) şi va putea fi cheltuită pentru aceleaşi servicii timp de 30 de zile începând cu data de 1 (întâi) a lunii în care se oferă reducerea. 

Deci, de acum înainte, ai grijă doar de o lună, pentru că fiecare a 2-a e din contul nostru. Şi nu ai nici o limită în timp în ceea ce priveşte convorbirile tale oricare ar fi durata acestora - poţi vorbi chiar zi şi noapte, iar noi îţi oferim aceasta posibilitate exact în luna următoare, pe când tu, nu ai decât să ne dovedeşti că setea ta de comunicare nu are limite.

Pentru aceasta ai cele mai avantajoase pachete:

Fantasy

· abonament lunar – doar 10,80 lei.

· comunici cu orice număr din reţea la doar 0,25 lei/min şi până la 0,12 lei/min, în cazul procurării pachetelor cu minute incluse.

· comunici cu 5 numere Friends & Family la doar 0,12 lei/min fără o plată de abonament suplimentară.

· posibilitatea de a vorbi lunar până la minus 500 de lei.

Alocard

· preţul pachetului – doar 39 de lei (aceeaşi sumă o primeşti pe cont).

· comunici cu 3 numere Friends & Family la doar 0,75 lei/min fără o plătă suplimentară de abonament.

· comunici în reţea noaptea şi în week-end la doar 0,75 lei/min fără o plată suplimentară de abonament.

· apel în reţea din afara Chişinăului – la doar 1 leu/min.

YOYO

· 500 de minute gratuite cu 5 numere Friends la fiecare reîncărcare a contului cu 99 lei şi mai mult.

· laboratorul cu premii şi concursuri lab*400# – oferă SMS şi MMS gratuite, bilete gratuite săptămânale la cinema şi la diverse evenimente etc.

· MMS în reţea la preţul unui SMS naţional.

Oferta este valabilă pentru toate conectările noi efectuate în această perioadă de catre persoanele fizice, indiferent de pachetul activat – abonament sau pachet preplătit. Cele 12 luni se calculează din momentul în care ai activat pachetul respectiv, iar rezultatul final va fi unul de necrezut – în timp ce vei achita doar 6 luni, vei comunica din plin de doua ori mai mult. 

Şi pentru ca primăvara ne inspiră, după expirarea celor 12 luni de promoţie, îţi oferim şi un program de loialitate care, în exclusivitate pentru tine, va fi pus în aplicare exact ca pentru un abonat de mai mult de un an în reţea, ceea ce pentru abonaţii Fantasy, de exemplu, presupune lunar un număr de 40 de minute în reţea.

Nota: După epuizarea reducerii oferite, facturarea apelurilor se va efectua în conformitate cu condiţiile pachetului utilizat. Suma reducerii care nu a fost utilizată nu poate fi transferată, fiind valabilă doar pe perioada de timp prevăzută în prezentele condiţii. În cazul în care suma convorbirilor abonatului  depaşeşte suma reducerii, abonatul achita pentru servicii în conformitate cu condiţiile pachetului utilizat.