Viitorul tău începe astăzi – proiect finisat

Proiectul VIITORUL TĂU ÎNCEPE ASTĂZI, desfăşurat în perioada 26 martie - 12 mai 2009, face parte din seria de activităţi ale companiei Moldcell care promovează businessul social responsabil şi îşi propune susţinerea tinerei generaţii, considerând-o ca fiind cea mai bună investiţie în viitorul de succes al Moldovei. 

Programul este realizat în parteneriat cu Academia de Studii Economice din Moldova, cu participarea nemijlocită a rectorului, dl Grigore Belostecinic. VIITORUL TĂU ÎNCEPE ASTĂZI este un proiect de lungă durată care oferă studenţilor posibilitatea de a participa la ciclurile de workshop-uri conduse de specialiştii Moldcell. În cadrul workshop-urilor ce au avut loc la ASEM, studenţii au avut oportunitatea să ia cunoştinţă cu noile standarde ale mediului de afaceri modern, cu aşteptările şi exigenţele înaintate de angajatorii pieţei locale de muncă, toate prezentate de către profesioniştii companiei Moldcell. 

Pe durata acestui proiect, reprezentanţi ai companiei Moldcell din toate departamentele ţin prelegeri, prezentări la diverse teme printre care se numără: dezvoltarea carierei profesionale a tânărului absolvent, un angajat motivat – un client motivat, marketing – ciclul de viată a unui produs, controlul intern al companiei, codul de etică şi conduită, transformarea unui conflict în tactici eficiente de vânzare, managementul proiectului – element de bază în activitatea Moldcell.

Proiectul s-a bucurat din start de un interes sporit din partea studenţilor care aveau posibilitatea de a frecventa orele gratuit şi fără înscriere prealabilă. La cele 6 cursuri am atins o rată de participare egală cu circa 180 de studenţi, a 5-a parte dintre ei fiind participanţi activi şi permanenţi ai cursurilor derulate de Moldcell. ASEM se bucură de tineri talentaţi, moderni, sociabili şi deschişi pentru noi experienţe, lucru demonstrat chiar din primele ore Moldcell.

“Ţara noastră are un bogat potenţial intelectual în care Moldcell consideră că este important să se investească. Prin transferul de cunoştinţe atât teoretice, cât şi practice acest proiect va contribui la pregătirea noii generaţii de profesionişti din Moldova pentru angajarea lor în câmpul de muncă” a declarat directorul general Moldcell, Chiril Gaburici la evenimentul de lansare a proiectului.

Sperăm să ne bucurăm de acelaşi succes şi în anul viitor atunci când Moldcell va lansa următorul ciclu de cursuri pentru studenţi, pentru că ne dorim descoperirea a unui număr şi mai mare de tineri curioşi şi dornici de a se perfecţiona.