Vino să ne spui „La mulţi ani” de Ziua Moldcell în PMAN!

În acest an sărbătorim 12 ani! În această perioadă, am lansat un şir de servicii, campanii şi oferte speciale datorită susţinerii şi devotamentului a peste 1 milion de abonaţi. Şi pentru că apreciem mult contribuţia ta la succesul nostru comun, te invităm să ne distrăm împreună la cea de-a 12 noastră aniversare!

Vino pe 28 aprilie, ora 17:30, în Piaţa Marii Adunări Naţionale la un super show Purple Party de Ziua Moldcell. Te aşteaptă un concert extraordinar, focuri de artificii şi o transformare fantastică a PMANului cu efecte speciale de care nu ai mai avut parte în Moldova!

Invitaţii speciali Purple Party de Ziua Moldcell sunt: participanţii la ediţia internaţională a proiectului „Fabrica de Staruri”, Laurenţiu Duţă şi Andreea Bănică, Mandinga, Allexinno & Starchild, Smiley şi Timati. În compania acestor staruri internaţionale buna dispoziţie este garantată! Vino cu rudele şi prietenii să te distrezi la cel mai tare party în aer liber. Distracţia va începe cu muzică şi dansuri, care te vor ţine în suspans până la misteriosul final, prezentat în premieră în Moldova!

Concertul din Piaţa Marii Adunări Naţionale nu este singura supriză dedicată aniversării noastre. Pentru a face această zi cu totul specială, noi declarăm un nou start pentru serviciul Internet mobil Moldcell, care devine tot mai popular în fiecare zi şi indispensabil în orice activitate. Totul va începe chiar pe 27 aprilie şi ca să afli primul despre ofertele, pe care le pregătim, urmăreşte cu atenţie situl nostru.

Cu noi eşti mereu primul în toate: comunicare, tehnologii şi distracţie! Vino să sărbătorim împreună Ziua Moldcell. Te aşteptăm cu drag.