Zero nu mai este un obstacol

Abonamentul Fantasy devine şi mai accesibil, şi mai comod pentru că avem grijă să poţi comunica indiferent de situaţie şi de suma de care dispui în cont. Acum nu mai ai, practic, nici o limită, deoarece la 0 lei în cont totul abia începe. Astfel, activând noua opţiune creditară vei putea vorbi în minus până la 500 de lei lunar.

Activarea acestei opţiuni este foarte simplă. În cazul în care îţi iei un numar nou Fantasy, vei indica în contractul de abonament că doreşti să-ţi activezi opţiunea creditară de achitare a serviciilor.

Iar dacă deja ai un numar Fantasy şi doreăti să-ţi conectezi opţiunea creditară, este nevoie să vii la orice Moldcell Center sau Moldcell Shop pentru reperfectarea contractului semnat anterior.

În continuare, va fi stabilit abonamentul lunar pe care va trebui să îl achiţi. Dacă eşti un abonat Fantasy nou sau utilizezi pachetul mai putin de 1 an şi îţi activezi opţiunea respectivă, vei achita lunar 50 de lei. Ulterior, când vei depăşi termenul de 1 an abonat Fantasy, abonamentul lunar se va modifica automat şi va constitui 10,80 lei.

În cazul în care termenul aflării tale la pachetul Fantasy depaşeşte 1 an şi îţi conectezi opţiunea creditară, vei achita abonamentul lunar standard de 10,80 lei.

Opţiunea creditară nu presupune schimbări în condiţiile abonamentului Fantasy curent, dar prezintă un avantaj impunător, pentru că îţi permite să utilizezi serviciile Moldcell până la minus 500 de lei. Absolut toate serviciile valabile pentru abonatii Fantasy sunt active şi cu aceasta opţiune. Acelaşi lucru se referă şi la modalităţile de suplinire a contului: prin cartele valorice, bănci, terminale de plată, etc. 

Opţiunea creditară este disponibilă doar persoanelor fizice. Este nevoie să achiţi serviciile utilizate pânş la data de 16 a lunii urmatoare. În cazul în care nu le achiţi până la data respectivă sau dacă datoria de pe cont depaşeşte suma de 500 lei serviciile vor fi deconectate.