De sărbători, ofertele generoase sunt la Moldcell. Fie că îți portezi numărul, te conectezi la Cartelă, îți iei Abonament nou sau cumperi un gadget de ultimă generație, te alegi cu reduceri și cadouri magice.

Treci la Moldcell și ai 1500 lei CADOU

Portează-ți numărul la Moldcell și primești 1500 lei CADOU la gadgeturi și accesorii, la conectare Abonament de la doar 100 lei. Un iPhone 12, roboțel de aspirare, Apple AirPods, smartwatch Samsung sau MacBook... Vino în magazinele Moldcell Center sau comandă online orice îți face din ochi.
 

Magazin Online

Iarna aceasta fii Awesome cu seria „A” de la Samsung

Ce bine e să faci ce vrei, fără ca să verifici cât mai ține bateria, mai ales de sărbători. Ai două smartphone-uri seria A cu mega baterie 5000 mAh, procesor Octa-Core și design de invidiat. Samsung Galaxy A32 4/64GB, la super preț de 248 lei x 24 luni și  Samsung Galaxy A03s în rate, la 119 lei lunar, cu orice Abonament.

Vino în magazine sau comandă online, cu livrare acasă.

Toate Telefoanele

OPPO Reno5 Lite – perfect pentru filmulețe cu familia de sărbători

Are cameră 48MP și modul Dual-View Video – formula ideală pentru filmulețe virale pe rețele sociale. Mai adaugă un design îndrăzneț și încărcare rapidă 30W, la doar 249 lei x 24 luni. Vino acum să descoperi noul model în magazine sau comandă online, cu livrare în toată țara.

Comandă online

Cartelă Moldcell – Magia ce durează un an întreg

Conectează Cartelă de 10 lei sau 29 lei cu minute și trafic inclus. În plus, te bucuri de super oferte la reîncărcare, disponibile la fiecare 15 zile, gratuit, timp de 1 an. Doar alege suma de reîncărcare și primești oferta instant, fără activări suplimentare.
 

Descoperă oferta