1200 lei timp de 1 an pentru apeluri, mesaje şi Internet!

Deoarece comunicarea e mai mult decât cuvinte, acum poţi utiliza telefonul mobil nu doar pentru a suna, dar şi pentru a scrie mesaje text, transmite imagini şi comunica pe Internet. Acum toate acestea ţi le oferă Moldcell GRATUIT!

Conectează-te până la 31 octombrie 2011 şi primeşte 1200 lei timp de 1 an, a câte 100 lei lunar pentru:

  • Apeluri voce (septembrie, octombrie, noiembrie). Afli de la toată lumea cum şi-au petrecut vara.
  • Internet mobil (decembrie, ianuarie, februarie). Stai la călduţ şi ţin legătura cu toate persoanele dragi graţie poştei electronice şi reţelelor sociale.
  • SMS şi MMS (martie, aprilie, mai). Expediezi tuturor prietenilor felicitări şi imagini cu Mărţişor.
  • Apeluri voce, Internet mobil, SMS şi MMS (iunie, iulie, august). Petreci vesel vacanţa pentru că ai la dispoziţie toate serviciile odată.

Comunică cum şi cât îţi place!

Oferta este valabilă pentru persoanele fizice care se vor conecta şi vor activa unul din planurile tarifare Abonament Moldcell şi/sau Cartelă Moldcell sau care vor migra de la Cartelă Moldcell la Abonament Moldcell Minute incluse. Reducerea de 100 lei va fi oferită automat, lunar, în decursul următoarelor 12 luni din ziua conectării cu condiția aflării în perioada activă şi este valabilă până la sfârşitul lunii de referință, pentru serviciile în reţea stabilite de operator pentru fiecare lună. Reducerea respectivă nu poate fi utilizată pentru activarea opţiunilor sau pachetelor de servicii, nu poate fi extrasă din cont în echivalent bănesc şi nu se transmite unui alt abonat. 

loading...