Câştigă 2 bilete la Moldcell Open-Air cu Zemfira!

Vrei să ajungi la cel mai aşteptat eveniment muzical din această vară? Noi îţi oferim şansa să fii printre cei 10 norocoşi, care vor câştiga câte 2 bilete la showul de excepţie al Zemfirei, din 11 iulie!

Tot ce trebuie să faci pentru aceasta, este să ghiceşti piesele din cadrul concursului Melomania. Doar sună la numărul 8800 şi ascultă fragmentele muzicale propuse. Din cele 4 variante de răspuns, trebuie să alegi corect interpretul melodiei pe care tocmai ai auzit-o. Ai doar o singură încercare de a răspunde corect. Şi pentru fiecare răspuns corect vei primi 5 puncte. Cu cât mai multe puncte acumulezi, cu atât mai multe şanse ai să câştigi!

Ori de câte ori vei suna la numărul 8800, toate punctele noi se vor adăuga la punctele acumulate anterior, căci toate rezultatele se înregistrează pe numărul tău. La finalul concursului, vom premia 10 abonaţi cu cel mai mare punctaj acumulat, după cum urmează:

Locurile 1 şi 2 - câte 2 bilete în Zona VIP

Locurile 3 - 5 - câte 2 bilete în Fan Zona

Locurile 6 - 10 - câte 2 bilete în Zona Standard

Înscrie-te chiar acum! Concursul durează până pe 5 iulie.

În concurs pot participa doar abonaţii Moldcell. Tariful pentru apelurile la numărul 8800 este de 5 lei per minut, TVA inclus. Pentru detalii, vezi Regulamentul concursului.