Câştigă un bilet la Purple Party cu DJ Markus Schulz!

Testează-ţi cunoştinţele despre muzică şi câştigă un bilet la Moldcell Purple Party cu DJ Schulz! Înscrie-te în concursul SMS, răspunde la întrebări, acumulează puncte şi vino să te distrezi cu noi la cea mai tare sărbătoare a muzicii trance.

Pentru a te înregistra în concurs, expediază un SMS cu textul „ro” sau „ru” la numărul 0909, selectând, astfel limba, în care vei primi întrebările. În scurt timp, vei primi un SMS cu regulile de participare, după care vor urma, câte una, întrebările cu câte 3 variante de răspuns. Răspunsul corect presupune expedierea cifrei, corespunzătoare uneia dintre cele 3 variante de răspuns primite. După fiecare răspuns expediat, vei primi o notificare asupra corectitudinii acestuia. Dacă ai răspuns corect vei primi 5 puncte, dacă răspunsul este incorect, primeşti 0 puncte, iar tu vei mai avea şansa să răspunzi la aceeaşi întrebare.

Poţi oricând să întrerupi participarea, ignorând întrebarea şi poţi reveni în orice clipă în concurs, expediind răspunsul la ultima întrebare recepţionată. Dacă vrei să treci la următoarea întrebare, expediază cifra „0”. Costul unui SMS expediat la numărul 0909 este de 7 lei, TVA inclus.

Participă activ, pentru că 50 participanţi, care vor acumula cele mai multe puncte, vor câştiga, la finele concursului (6 decembrie 2011) câte un bilet la Moldcell Purple Party! Pentru a-şi ridica biletul, învingătorii se vor prezenta cu numărul de telefon, notificarea SMS asupra câştigului şi buletinul de identitate la Moldcell Center din Chişinău, pe bul. Arborilor, 21 până pe 9 decembrie (inclusiv), ora 20:00.

Demonstrează-ne cât de bine cunoşti industria muzicală şi devino unul dintre cei 50 norocoşi, care vor dansa alături de noi la cel mai aştepat show muzical din acest an!

Pentru detalii privind desfăşurarea concursului SMS, accesează Regulamentul. Pentru informaţii despre obţinerea biletelor în afara concursului SMS, intră aici.