Cel mai activ utilizator de Internet mobil a devenit recordman Moldcell în luna octombrie!

Lună de lună, Cartea de recorduri Moldcell devine tot mai bogată în noi înregistrări. De această dată, posesor al telefonului mobil Samsung Galaxy I5800 a devenit Rodion Gavriloi din Chişinău, care a utilizat 97,87 GB trafic Internet mobil de-a lungul lunii octombrie.

Rodion a acceptat invitaţia noastră de a vizita Moldcell Cafe, unde şi-a ridicat premiul şi ne-a povestit cum a reuşit să devină recordman. Spre deosebire de câştigătorii precedenţi, noul nostru recordman a declarat că şi-a dorit cu tot dinadinsul să devină lider tocmai în această categorie, pentru că este pasionat de noile tehnologii şi Internet. El ne-a demonstrat deja cât este de activ online, devenind câştigătorul concursului „I love Moldova” organizat de Moldcell pe Facebook.

Rodion recunoaşte că nu ar fi reuşit să câştige dacă ar fi utilizat Internetul în mod obişnuit. De aceea, de dragul premiului, dar şi a comodităţii, el a activat pachete de Internet mobil şi a conectat telefonul mobil la computer. „Sunt foarte fericit că am reuşit să demonstrez că Internetul mobil Moldcell este de înaltă calitate şi permite descărcarea în scurt timp chiar şi a filmelor în format HD. Deşi recunosc că mi-am dorit să câştig în această lună, am utilizat Internetul ca de obicei, în scopuri profesionale şi personale”, ne-a mărturisit Rodion.

Demonstrează-ne şi tu că meriţi să devii recordman şi câştigă un Samsung Galaxy I5800! În luna noiembrie, recordman Moldcell va deveni cel mai activ utilizator al serviciului TV mobil. În calcul se ia tot traficul utilizat începând cu prima zi a lunii, ora 00:00 şi până în ultima zi, ora 23:59 (inclusiv pachete de servicii). Mult succes!

Ne vedem pe paginile Cărţii de recorduri Moldcell.

 

Locul filmărilor: „Moldcell Cafe”, str. Tighina, 55