Concurs SMS „Cupidon”

„Ce este iubirea” - a fost cea mai căutată frază pe Internet în unul din anii precedenți. În ajunul sărbătorilor îndrăgostiților, ne-am gândit și noi ce-o fi asta? Am pregătit întrebări, am răspuns la ele și dacă îți plac și ție testele – e perfect!

Te invităm să descarci imaginile si să participi automat în concursul SMS „Cupidon”, care îți poate aduce un premiu de valoare, fără mult efort, în funcție de punctajul acumulat:

Locul 1: Laptop Acer ES1-511

Locul 2: Smartphone Lenovo S 960

Așadar, înregistrează-te în concursul pe care-l poți juca oriunde și oricând. Tot de ce ai nevoie, este telefonul tău mobil. Expediază un SMS cu textul „RO” sau „RU” la numărul 505, răspunde la întrebări și acumulează cele mai multe puncte.  Nu există limite de timp în oferirea răspunsului: poţi să renunţi în orice clipă la participare, ignorând ultima întrebare primită sau să continui competiţia, expediind răspunsul la aceasta, până în data de 15 martie 2015.

Pentru fiecare răspuns corect primeşti 3 puncte, iar pentru unul incorect - 0 puncte. Ai un număr nelimitat de încercări să răspunzi corect la întrebare. Pentru a solicita un indiciu, expediază litera „H” la 505, iar pentru a trece la următoarea întrebare - cifra 0, la același număr.

Costul unui SMS expediat, inclusiv a celui de înregistrare, este de 3 lei, TVA inclus. Pentru informaţii suplimentare, accesează Regulamentul concursului aici.

 

Mult succes!