E timpul pentru cei care “Iubesc Fotbalul”

Dacă nu ești în fața televizorului, atunci te provocăm să demonstrezi cât de multe știi despre fotbal. Ți-am pregătit cele mai tari întrebări cu sportul tău preferat și cel mai popular în întreaga lume.

Participă în campania “Iubesc Fotbalul” în perioada 12 iunie – 13 iulie, 2014, acumulează cele mai multe puncte și poți câștiga o excursie în Spania, țara campioană mondială la fotbal en titre, smartphoneuri performante Sony, partener general al Campionatului Mondial de Fotbal 2014 sau mingi de fotbal profesionale.

Locul 1: Voucher de 400 euro pentru o călătorie în Spania
Locul 2: Smartphone Sony C2305
Locul 3: Smartphone Sony C1905
Locul 4: Minge profesionala de fotbal + set termos Moldcell
Locul 5: Minge profesionala de fotbal + maiou Moldcell
Locul 6: Minge profesionala de fotbal + chipiu Moldcell

Așadar, înregistrează-te în concursul pe care-l poți juca oriunde și oricând. Ai nevoie doar de telefonul tău mobil. Expediază un SMS cu textul „RO” sau „RU” la numărul 505, răspunde la întrebări și acumulează cele mai multe puncte. Nu există limite de timp în oferirea răspunsului: poţi în orice clipă să renunţi la participare, ignorând ultima întrebare primită şi să continui competiţia, expediind răspunsul la ultima întrebare, până la 13 iulie 2014.

Pentru fiecare răspuns corect primeşti 3 puncte, iar pentru unul incorect - 0 puncte. Ai un număr nelimitat de încercări să răspunzi corect la întrebare. Pentru a solicita un indiciu, expediază litera „H” la 505, iar pentru a trece la următoarea întrebare - cifra 0, la același număr.

Costul unui SMS expediat, inclusiv a celui de înregistrare, este de 3 lei, TVA inclus. Pentru informaţii suplimentare, accesează Regulamentul concursului aici.

Dacă ești participant activ și ai expediat mai mult de 30 de mesaje la 505, atunci vei primi pentru fiecare mesaj expediat la acest număr câte 5 MB și 5 SMS în rețea, valabile 15 zile, pentru fiecare perioadă separat.

Golurile spectaculoase sunt la TV, iar punctele tale sunt în telefon :) Succes!