Expoziţia tehnologiilor ultramoderne „Joy Time” te aşteaptă!

Experimentează cu Moldcell! Vino să vezi cele mai noi dispozitive, să testezi cele mai noi aplicaţii de pe iPad, tablete, smartphoneuri etc., să joci pe console electronice, să afli cele mai noi tendinţe în domeniul tehnologiilor informaţionale de la producători cu renume şi chiar să cumperi dispozitive mobile la preţuri avantajoase!

În acest an, la Chişinău vei avea la dispoziţie doar 3 zile în care poţi trăi o altă realitate: 1-3 iunie, între orele 10:00 şi 18:00, MoldExpo, pavilion 2. Aici vei avea ocazia unică să vezi o lume a viitorului, în care domină tehnica şi să apreciezi singur toate avantajele acesteia: să desenezi cu graffiti virtual pe un perete de proiecţie, să testezi programele electronice speciale care reproduc mişcările omului, să participi la „bătălii virtuale” şi să câştigi premii! Evenimentul nu are limite de vârstă şi aici fiecare îşi va găsi zona de interes:

  • dispozitive şi gadgeturi,
  • jocuri video, aplicaţii,
  • perete de proiecţie cu graffiti virtual
  • stand foto cu eroii jocurilor electronice,
  • jocuri old-school precum Dandy Junior, Sega Mega Drive II etc.
  • distracţii pentru copii cu Mobi şi clovni
  • şi multe altele!

Pentru a fi pe placul şi interesul tuturor, fiecare zi a evenimentului va fi dedicată unui anumit subiect, în care tu, prietenii şi familia veţi putea descoperi aceleaşi dispozitive dintr-o altă perspectivă. Vezi mai jos programul „Joy Time”:

1 iunie – Joy Time sports (Joy Time sport)
2 iunie – Mind games (jocuri intelectuale)
3 iunie – Dance & Music (muzică şi dansuri)

Vino să petreci weekendul util şi să te distrezi în acelaşi timp! Te aşteptăm la cel mai modern şi complex târg-expoziţie din acest an, organizat în parteneriat cu Barcode.md, Huawei Technologies Co. Ltd şi reţeaua de magazine Maximum.