Festivalul Internaţional al Artelor Scenice – BITEI 2010

În perioada 20 – 30 mai 2010, teatrele capitalei vor găzdui unul din cele mai aşteptate şi importante evenimente culturale din Republica Moldova – Festivalul Internaţional al Artelor Scenice, Bienala Teatrului „Eugene Ionesco”, ediţia a 9-a cu genericul „Pentru o lume mai bună”. Devenind o tradiţie frumoasă, compania Moldcell susţine cu entuziasm acest eveniment de anvergură, oferind comunităţii teatrale şi publicului interesat de mişcarea ideilor în arta scenică, posibilitatea comunicării cu creatorii de teatru din alte ţări şi integrarea în circuitul de valori universale.

În 11 zile, pe scenele teatrelor „Eugene Ionesco”, Teatrului Dramatic Rus „A.P. Cehov”, Teatrului Republican de păpuşi  „Licurici”, Teatrului „Luceafărul”, Centrului de Cultură şi Artă „Ginta Latină”, Teatrului Naţional de Operă şi Balet şi a Palatului Naţional se vor întâlni 35 de colective artistice cu diverse genuri de artă scenică, viziuni estetice, pasiuni, tradiţii, talente din 14  ţări ale lumii (România, Japonia, Rusia, India, Ucraina, Belarus, Georgia, Estonia, Turcia, Irlanda, Ungaria, Spania, Germania şi Republica Moldova) pentru schimb de informaţie spirituală şi experienţă a mişcării de idei în domeniul artei scenice. Prin devotamentul manifestat faţă de adevăratele valori culturale, în calitate de Partener General al festivalului, anunţăm un concurs SMS exclusiv dedicat abonaţilor noştri.

Între 5 şi 26 mai, participă la concurs şi câştigă una din cele 11 invitaţii pentru 2 persoane la festival! Pentru a începe participarea la concurs, expediază un SMS cu textul BITEI la numărul scurt 2121. În scurt timp vei începe să primeşti întrebări cu variante de răspuns. Pentru a răspunde, expediază numărul variantei corecte la 2121. Ulterior, vei primi următoarea întrebare şi numărul de puncte acumulate până acum. În cazul în care răspunsul este corect, numărul de puncte creşte, în caz contrar, acesta rămâne neschimbat, dar poţi continua concursul. 

Câştigă primii 11 participanţi cu cel mai mare număr de puncte acumulate conform schemei stabilite a etapelor concursului. Preţul pentru un SMS expediat la 2121 constituie 5 lei. Detalii, regulament, precum şi lista câştigătorilor pot fi găsite pe www.kaifon.md.