Lenovo S60 la cel mai bun preț

Smartphoneul Lenovo S60 este unul dintre cele mai stilate modele din toate smartphoneurile Lenovo, încadrat în eșalonul fruntaș al categoriei mid-range. Cu o carcasă lucioasă, cu o super mare viteză de răspuns, acesta este creat special pentru a-ți scoate în evidență latura distractivă și socială.

Telefonul poate fi utilizat atât pentru activități simple zilnice, cât și pentru lucruri care necesită o putere mare de procesare. Are un design și carcasă inspirate de la cele mai noi și performante telefoane din alte clase superioare de pe piața și vine la un preț foarte atractiv doar la Moldcell.

Smartphoneului Lenovo S60 funcţionează pe Android 4.4, dar mai sunt şi alte atuuri care îi duc performanța la maximum, îi îmbunătățesc viteza, optimizează memoria, ca tu să poți naviga fără întreruperi. Telefonul suportă 4G.

  • displayul HD de 5” ce oferă imagini de înaltă finețe, cu unghiuri largi de vizualizare în lung și-n larg și consum redus de energie
  • două camere foto, cu focusare auto: de 13 MP și cea frontală de 5 MP care permit realizarea unor fotografii şi selfie reușite
  • procesorul Quad
  • 2 GB de memorie RAM și 8 GB de memorie internă

Lenovo S60 este disponibil în magazinele Moldcell la cea mai bună ofertă. Ai mai multe opțiuni de cumpărare dacă alegi un Abonament Moldcell de la 90 lei și semnezi o anexă în următoarele condiții:

Preţ special Plată lunară pentru dispozitiv  Perioada
1 leu 175 lei 24 luni
2100 lei 175 lei 12 luni
4200 lei - 12 luni

Vezi toate specificațiile telefonului aici.