Moldcell are un nou recordman

În Cartea de recorduri Moldcell, luna octombrie a fost dedicată Internetului. De această dată, norocul de a câştiga un smartphone modern HTC Widlfire S i-a revenit lui Ion Golovega din r. Drochia, care a reuşit să utilizeze 54 737,29 MB trafic Internet de-a lungul lunii precedente. Mai multe detalii despre condiţiile privind recordul lunii octombrie găseşti aici.

Ion este un tânăr foarte activ: el este student în Chişinău şi în acelaşi timp munceşte, de aceea, Internetul îi este de folos în orice activitate, mai cu seamă că poate fi accesat din telefon oriunde.

„Datorită stilului meu de viaţă, obişnuiesc să utilizez Internetul mobil destul de des. Ştirea despre câştig m-a surprins plăcut. Sincer, nici până acum nu cred că sunt atât de norocos. Vă mulţumesc pentru acest telefon. Îl voi utiliza cu cea mai mare plăcere.” – ne-a mărturisit Ion.

Înscrie-ţi şi tu numele în Cartea de recorduri Moldcell. Pentru a deveni recordman în noiembrie, demonstrează-ne că eşti cel mai activ utilizator al serviciului „Mesaje informative” şi vei avea şansa să câştigi. În calcul se ia numărul mesajelor recepţionate ca răspuns la solicitarea serviciului, inclusiv acţiunea de abonare, începând cu prima zi a lunii, ora 00:00 şi până în ultima zi, ora 23:59.

Serviciul „Mesaje informative” e disponibil atât în baza solicitării unice, cât şi în bază de abonament, care se tarifează cu 1 leu per mesaj, TVA inclus. Pentru a utiliza serviciul, formează *555*0#ok sau *555*1#ok şi alege domeniul care te interesează.

Dacă reuşeşti să devii recordman, vei fi contactat, în cel mai scurt timp, de către un reprezentant Moldcell ca să-ţi ridici premiul.

Ne vedem pe paginile Cărţii de recorduri Moldcell.
Locul filmărilor: Moldcell Cafe, str. Tighina, 55