Moldcell Unplugged cu Gândul Mâţei!

După prima ediţie de succes a proiectului Moldcell Unplugged, am hotărât să-ţi mai oferim o sărbătoare a muzicii live, în care e viu şi actual dialogul suflet – muzică.

De această dată, te uimim din nou cu artişti de renume, dar într-o locaţie diferită, în care vei trăi emoţii cu totul şi cu totul noi. Pe 6 aprilie te invităm la o experienţă Unplugged cu trupa Gândul Mâţei, care va avea loc la Leogrand Convention Center.

Legendarii rockeri, care au cucerit sufletele noastre încă din 1996, te vor răsfăţa cu melodiile lor doar în versiune instrumentală, într-o manieră de care n-ai mai auzit, mai cu seamă că trupa va fi acompaniată pentru unele piese cu viori, violină şi violoncel.

Iar după concert, va urma un after party, în care vei avea ocazia să discuţi cu cei din Gândul Mâţei, să stai la un ceai cu prietenii şi să îţi faci planuri pentru  această vară, că nu a mai rămas mult. ;)

Vino şi tu!

Dacă eşti abonat Moldcell, comandă o imagine cu Gândul Mâţei la numărul 1113 şi primeşte, adiţional ei, codul biletului tău.

Dacă nu eşti abonat Moldcell, poţi cumpăra bilet la reprezentanţa Moldcell de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 128 şi 134 (Poşta Moldovei), şi din Shopping MallDova.

Perioadă 20 – 31 martie 1 – 6 aprilie
Imagine + cod bilet 90 lei 110 lei
Bilet standard 130 lei 150 lei

Ne vedem pe 6 aprilie, la Leogrand Convention Center, la Moldcell Unplugged.

Informaţii la: 078 44 99 44