Numele recordmanului lunii mai este deja cunoscut!

Cartea de recorduri Moldcell s-a mărit cu o pagină. Norocosul care şi-a înregistrat numele este Victor Stetiuc, care a utilizat cel mai mult trafic Internet în luna mai navigând pe wap.moldcell.md - 22 GB. Victor este un tânăr antreprenor din Chişinău. 

„Nu am participat până acum în concursuri, dar am decis să încerc pentru că mi-am dorit foarte mult un telefon. De aceea am ales între a beneficia de oferta cu telefoane gratuite la reîncărcare şi a-mi testa norocul în acest concurs. Iar faptul că se va calcula anume traficul generat pe wap.moldcell.md m-a făcut să cred că am cele mai multe şanse. Luna aceasta am navigat ca niciodată pe wap.moldcell.md şi acum cunosc portalul în întregime – de la ştiri şi meteo şi până la melodii şi imagini.” spune Victor. 

Victor a vizitat ieri Moldcell Cafe şi şi-a ridicat premiul - un telefon modern Samsung I5800!

Tu poţi fi următorul! Pentru aceasta, efectuează cât mai multe transferuri altor abonaţi prin serviciul Transfer utilizând meniul *444*1*2*1#ok. În calcul se iau sumele transferate începând cu prima zi a lunii, ora 00:00 şi până în ultima zi, ora 23:59. Recordman va fi considerat acel abonat care la sfârşit de lună a acumulat cea mai mare sumă transferată primul.

Ne vedem pe paginile Cărţii de recorduri Moldcell.

record book 5