Părerea ta contează pentru noi

Grija faţă de clienţi este prioritatea noastră, de aceea, noi zi de zi depunem eforturi de a deveni mai buni pentru tine. Dincolo de comunicare, Moldcell înseamnă produse de calitate, servicii eficiente şi oameni mereu binevoitori şi deschişi să răspundă la orice întrebare ai.

Ştim că perfecţiunea e un drum întotdeauna deschis şi noi o putem atinge doar cu ajutorul tău, de aceea, din 23 octombrie lansăm un sondaj de opinii (prin apeluri şi SMS), prin care dorim să aflăm părerea ta despre serviciile, produsele noastre şi deservirea operatorilor/reprezentanţilor Moldcell.

Chestionarul presupune doar 5 întrebări şi îţi va lua nu mai mult de 1-2 minute să răspunzi (gratuit). Fie că ne-ai contactat cel puţin o dată la telefon, ai vizitat reprezentanţele noastre sau ai fost sunat de un operator Moldcell, vei primi un apel de la numărul 0444 sau SMS de la numărul 500.

Dacă pierzi un apel, ne poţi suna gratuit în timpul aceleiaşi zile şi răspunde la întrebări. În cazul SMS-urilor, poţi expedia răspunsurile timp de 36 ore din momentul în care ai primit invitaţie de a participa la sondaj. Pentru a răspunde la întrebări, doar expediază cifra corespunzătoare variantei de răspuns dorite prin SMS sau tastează butonul corespunzător în cadrul apelului.

Pentru noi contează ce gândeşti şi dorim mult să ne perfecţionăm astfel încât să corespundem pe deplin aşteptărilor tale. Îţi mulţumim anticipat pentru participarea la acest sondaj.