Premii noi te așteaptă în perioada 10 octombrie – 13 noiembrie 2016!

Câștigă Samsung Galaxy A3 săptămânal sau 1000 lei în cont în fiecare zi într-o nouă ediție a tombolei Moldcell.

Smartphone-ul Galaxy A3, lansat anul trecut, nu și-a pierdut din actualitate grație performanței și design-ului său modern. Vei simți la atingere calitatea premium a corpului neted construit integral din metal, vei face fotografii selfie inteligente fără să atingi butonul, declanșând camera doar cu ajutorul vocii sau a palmei. Dacă ai o mulțime de prieteni, îi poți cuprinde pe toți în fotografie cu funcția „Selfie panoramic”. Funcția „Ecran adaptabil” asigură o reproducere naturală a culorilor, iar funcția de ajustare audio va mări sau reduce automat volumul, în funcție de zgomotul de fond din mediul înconjurător.

Ți-ai dorit un smartphone prin care să-ți pui în valoare personalitatea? Acum poate fi al tău fără mare efort!

Participă într-o nouă ediție a tombolei Moldcell

În perioada 10 octombrie – 13 noiembrie 2016, participă la tombola Moldcell, ediția 4/2016, care îţi poate aduce un smartphone Samsung Galaxy A3 în fiecare săptămână sau câte 1000 lei în cont în fiecare zi, de luni până joi.

Cum participi

Trimite un SMS (gratuit) fără conținut la numărul 2016 şi primești 20 MB trafic Internet, valabili 1 zi. În scurt timp vei primi un SMS cu un cod unic de participare în tombolă. Păstrează-l pentru a putea primi premiul în cazul în care vei fi printre norocoșii câștigători.

Succes!

Pentru condițiile tombolei ia cunoștință cu Regulamentul aici.

Codurile câștigătoare aici