O primăvară la doi – 2 numere Cartelă

Cu Moldcell primăvara e de 2 ori mai frumoasă, căci graţie ofertei Cartelă 2 numere tu şi persoana dragă, fie aceasta mama, soţul, copilul sau prietena, vă bucuraţi de comunicare avantajoasă, oricât doriţi, zi şi noapte!

Doar acum, aveţi posibilitatea să procuraţi 2 numere Cartelă la preţ de unul (40 lei) cu perioadă activă permanentă şi un şir de alte avantaje:

  • 20 lei pe ambele numere,
  • tarif special de doar 0,25 lei/min între aceste 2 numere şi
  • 200 lei cadou lunar pe fiecare număr pentru apeluri şi SMS în reţea.

Şi pentru ca această primăvară să fie una plină de zâmbete, vorbe dulci şi emoţii pozitive, noi v-am pregătit şi alte surprize, de care beneficiaţi cu planul tarifar predefinit Prietenii mei, şi anume:

  • 500 MB gratuit în fiecare lună, pe fiecare număr, valabili în aceeaşi zi (pe data de 28)
  • tarif de doar 0,75 lei/min la apeluri cu toate numerele Moldcell noaptea şi în weekend

Vezi aici descrierea detaliată a planului tarifar Prietenii mei.

Pentru a beneficia de tariful special de 0,25 lei/minut e necesar să activaţi numerele până la 31 mai 2013. Tariful de 0,25 lei/minut nu se păstrează în caz de migrare a numărului la un alt plan tarifar Moldcell. Reducerea de 200 lei se oferă timp de 10 luni din data activării, cu condiţia reîncărcării lunare a contului cu minim 50 lei. La expirarea termenului de 10 luni, ambele numere vor fi taxate conform tarifelor standard ale planului tarifar Prietenii mei, valabile la moment. Convorbirile la tariful de 0,25 lei/min între aceste 2 numere vor fi taxate din contul abonatului şi nu din reducerea de 200 lei.