Recordmanul lunii septembrie a fost premiat de Moldcell

Spre deosebire de Cartea recordurilor Guinness, în care se regăsesc cele mai ciudate şi neobişnuite realizări ale oamenilor, pentru care aceştia depun mult efort, timp şi chiar sănătate, în proiectul Moldcell poţi fi premiat pentru simplul fapt că îţi place să comunici.

În luna septembrie, premiul pentru cele mai multe apeluri efectuate l-a câştigat Diana Ciorici din Chişinău, care a reuşit să-şi înscrie numele în Cartea de recorduri Moldcell deja a 2-a oară. Primul record stabilit de Diana a fost înregistrat aproape un an în urmă, în august 2011. În 2012, Diana a reuşit să acumuleze tocmai 4849,93 minute din totalitatea apelurilor de ieşire. Toate condiţiile privind recordul lunii septembrie le găseşti aici.

Invitată la Moldcell Cafe pentru a-şi ridica premiul – un smartphone modern HTC Wildfire S, Diana a recunoscut că de această dată se aştepta la un apel din partea Moldcell: „Sunt foarte fericită că am reuşit să câştig din nou. Cu toate că deja ştiam despre proiect şi mă aşteptam la un posibil câştig, aţi reuşit să mă surprindeţi plăcut cu premiul oferit şi cu apelul Dvs. exact de ziua mea! Anul trecut l-am sunat pe soţul meu peste hotare şi am câştigat pentru cea mai lungă durată a apelurilor internaţionale, iar de această dată datorez victoria atât familiei mele, cât şi colegilor de serviciu, pe care îi sun destul de des.”

Şi dacă tu, la fel ca şi Diana doreşti să câştigi un smartphone HTC WIldire S pentru recordul stabilit, utilizează cât mai mult Internet mobil în octombrie şi vei câştiga! În calcul se ia traficul Internet mobil utilizat la tarif standard şi cel inclus în pachetele de servicii, utilizat începând cu prima zi a lunii, ora 00:00 şi până în ultima zi, ora 23:59. Traficul Internet primit ca reducere în ofertele cu smartphoneuri şi modeme, precum şi cel inclus în pachetele de servicii, activate în schimbul punctelor de loialitate sau cel din opţiunea Internet nelimitat, nu vor fi luate în considerare. Mult succes!

Ne vedem pe paginile Cărţii de recorduri Moldcell.

Locul filmărilor: Moldcell Cafe, str. Tighina, 55