Semnaţi acte GRATUIT din telefon, până pe 10 aprilie 2014!

Cu serviciul Semnătura mobilă de la Moldcell poţi foarte simplu semna acte de la distanţă, din telefonul tău mobil, oriunde te-ai afla. Dacă încă nu ai activat acest serviciu, te aşteaptăm cu drag în magazinele Moldcell. Procedura este foarte simplă. Treci paşii de mai jos şi convinge-te.

  1. Semnatura mobilaVino la Moldcell şi cere activarea serviciului.
  2. Dacă ai deja un contract de abonament semnat cu Moldcell, treci imediat procedura de activare, dacă nu – vei semna un contract de abonament şi apoi vei începe procedura de activare a serviciului.
  3. Pentru activare, e nevoie să completezi Cererea de certificare a cheii publice.
  4. Schimbă cartela ta SIM (gratuit) pe una specială. Noua ta cartelă SIM va fi criptografică (cartela SIM 128k) şi va oferi o mai mare siguranţă în utilizarea serviciului Semnătura mobilă.
  5. Treci procedura de activare a serviciului prin introducerea unui cod secret - PIN. Introducerea codului secret PIN declanşează algoritmul criptografic de generare a semnăturii mobile care se bazează pe existenţa unui certificat al cheii publice care va fi emis de către Centrul de certificare (Centrul de Telecomunicaţii Speciale).

În funcţie de scopul utilizării serviciului, poţi activa un pachet de servicii special. Pentru activare, formează *222*3*5#ok şi alege pachetul dorit.