Semnează acte din telefon

Cu serviciul Semnătura mobilă de la Moldcell poţi foarte simplu semna acte de la distanţă, din telefonul tău mobil, oriunde te-ai afla. Dacă încă nu ai activat acest serviciu, te aşteaptăm cu drag în magazinele Moldcell. Procedura este foarte simplă. Treci paşii de mai jos şi convinge-te.

1. Vino la Moldcell şi cere activarea serviciului.
2. Dacă ai deja un contract de abonament semnat cu Moldcell, treci imediat procedura de activare, dacă nu – vei semna un contract de abonament şi apoi vei începe procedura de activare a serviciului.
3. Pentru activare, e nevoie să completezi Cererea de certificare a cheii publice.
4. Schimbă cartela ta SIM (gratuit) pe una specială. Noua ta cartelă SIM va fi criptografică (cartela SIM 128k) şi va oferi o mai mare siguranţă în utilizarea serviciului Semnătura mobilă.
5. Treci procedura de activare a serviciului prin introducerea unui cod secret - PIN. Introducerea codului secret PIN declanşează algoritmul criptografic de generare a semnăturii mobile care se bazează pe existenţa unui certificat al cheii publice care va fi emis de către Centrul de certificare (Centrul de Telecomunicaţii Speciale).

Amintim că începând de azi, utilizarea serviciului Semnătura mobilă se taxează. În funcţie de scopul utilizării serviciului, poţi activa unul dintre pachetele de mai jos.

Pachete Preț (TVA inclus) Numărul tranzacţiilor incluse Valabilitate
Personal 10 lei 10 30 zile
Personal (1 lună) 30 lei 50 30 zile
Personal (3 luni) 50 lei 200 90 zile
Personal (6 luni) 70 lei 500 180 zile
Profesional 50 lei 1000 30 zile

Pentru activare, formează *222*3*5#ok şi alege pachetul dorit. Detalii – aici