Ton de aşteptare gratuit la reîncărcarea contului!

Simte din plin dărnicia iernii şi bucură-i pe toţi cei care te sună – activează gratuit un ton de aşteptare! Doar acum, ai posibilitatea de a le ridica dispoziţia tuturor prietenilor tăi, care, îl locul tonurilor monotone de apel vor auzi o melodie.

Poţi opta pentru un super hit, un colind sau orice altă melodie care îţi este pe plac. Alege un ton de aşteptare din varietatea melodiilor propuse, iar dacă deja ai unul, activează unul nou sau chiar mai multe, pentru fiecare prieten în parte!

Suplineşte-ţi contul până pe 19 ianuarie 2012 cu o sumă de la 50 lei, în orice modalitate comodă ţie (cartele de reîncărcare, bancă, terminal, Internet) şi activează gratuit un ton de aşteptare prin apel la 7007. Melodia selectată va fi activată gratuit, tarifându-se doar navigarea prin meniu (0,25 lei per minut). Valabilitatea tonului de aşteptare este de 30 zile, cu prelungire automată pentru luna următoare.

Activează melodia care îţi este pe plac şi cu siguranţă îi va binedispune pe toţii prietenii care te apelează. Alege să fii deosebit nu doar prin rington, dar şi prin tonul de aşteptare!