Vezi cine e noul recordman Moldcell

La sfârşitul lunii decembrie, perioadă cu cele mai multe cadouri, Ion Creţu din Chişinău a fost fericitul abonat Moldcell, care a primit marele premiu pentru cea mai lungă durată a apelurilor recepţionate.

În afara tuturor apelurilor de felicitare cu sărbătorile de iarnă, Ion ne-a mărturisit că s-a pregătit conştient să devină recordman şi şi-a rugat prietenii să-l ajute să câştige… sunându-l cât mai des :)

Ion este abonat Moldcell de 7 ani şi de mult timp îşi dorea să câştige în acest proiect, mai cu seamă că premiul este unul valoros – smartphone cu ecran tactil HTC Wildfire S. Norocul i-a surâs tocmai în prag de Revelion, nu în zadar se spune că de sărbători visele devin realitate.

Pe parcursul lunii decembrie, Ion a reuşit să acumuleze apeluri de intrare cu durata totală de tocmai 38 970 minute, ceea ce l-a făcut lider incontestabil în ultima lună a anului 2012. Graţie recordului impresionant, Ion, în sfârşit, a câştigat mult aşteptatul smartphone, pe care îl va face cadou persoanei dragi.

Felicitări câştigătorului!