Noua Cartelă 50

Noua Cartelă 50 vine cu ofertă de bonusuri ca tu să poți comunica neîntrerupt, zi de zi.

Te bucuri de bonus garantat din momentul activării numărului și la fiecare reîncărcare a contului cu minim 50 lei, care include:

 ·      200 minute în rețea
 ·      1GB trafic Internet, disponibil în 4G

Suma suplinirilor îți va rămâne în cont ca să o poți folosi pentru serviciile Moldcell conform planului tarifar Tarif unic.

Activează bonusul o singură dată, după care acesta va fi alocat automat la fiecare reîncărcare cu minim 50 lei.

Pentru activare, trimite SMS cu orice text la numărul 1166, în decurs de 5 zile din momentul activării numărului. Dacă nu ai reușit să o faci în acest termen, o poți face în orice moment, suplinind contul cu minim 50 lei.    

Poți beneficia de un singur bonus în decurs de 24 ore. La epuizarea minutelor și traficului primit adițional vei fi tarifat pentru serviciile Moldcell din contul de bază. Dacă ai primit mai multe bonusuri, cele care expiră primele vor fi utilizate prioritar.

Termenul de valabilitate a bonusului – 15 zile. Minutele sau traficul Internet neconsumat nu poate fi transferat pentru următoarea perioadă.

Suma din cont nu poate fi transferată în contul unui alt abonat sau extrasă din cont.

Ofertă valabilă pentru abonații noi Cartelă și pentru abonații Cartelă 50 cu opțiune activă, la expirarea termenului de 12 luni de la activarea acesteia.

Pentru a beneficia de minutele în rețea și traficul Internet oferit suplimentar, este necesar să utilizezi lunar servicii Moldcell din suma reîncărcării lunare (50 lei).

Vezi detalii ofertă precedentă Cartelă 50 aici.