Perioada activă/pasivă a contului Cartelă Moldcell

Ne dorim ca utilizarea serviciilor noastre să fie o experiență cât mai plăcută pentru tine. De aceea, îți amintim că frecvența reîncărcărilor determină statutul activ sau pasiv al numărului tău, adică posibilitatea de a efectua și primi apeluri.

Vezi care e termenul acestora, în funcție de frecvența reîncărcărilor:

Suma reîncărcării

statut Activ
(suni și primești apeluri)

statut Inactiv
(doar primești apeluri)

< 49 lei 1 lună 8 luni
>49 - 1000 lei 4 luni 8 luni

Important: La reîncărcarea repetată a contului, perioada activă asigurată de cea mai recentă sumă reîncărcată nu se adaugă la perioada activă existentă până la reîncărcare. În acest caz, se va stabili perioada maximă activă dintre cele două.

De exemplu, dacă ai reîncărcat contul cu 50 lei (activ 4 luni) și, în aceeași lună, mai reîncarci 30 lei (activ 1 lună), perioada activă din data ultimei reîncărcări va fi cea de 4 luni.

La expirarea perioadei active, banii neutilizați de pe contul utilizatorului Cartelă rămân valabili până la următoarea reîncărcare. La expirarea perioadei inactive, banii neutilizați de pe contul utilizatorului Cartelă se vor anula.

Poți prelungi statutul activ al numărului pe 10 zile prin Împrumut (de la Moldcell) sau Transfer (de la alt abonat Moldcell).

Opțiunea „Sună încă 30 zile”

Dacă perioada activă a numărului tău a expirat, însă ai nevoie să suni și mai ai bani în cont și nu necesiți reîncărcare, poți prelungi perioada în care să suni și să primești apeluri, activând opțiunea „Sună încă 30 zile” cu doar 10 lei. Pentru aceasta, formează *444*1*2*4#ok sau *911*4#ok.

La expirarea opțiunii (30 zile), numărul tău va deveni inactiv (doar primești apeluri).