Moldcell

 
Exclusiv în localitatea ta, te bucuri de ofertă personalizată Moldcell – Abonament Regional 70 lei!

Fie că faci o conectare nouă sau îți portezi numărul la Moldcell, cu Abonament Regional ai parte de mult Internet și minute naționale, pe o perioadă nelimitată! Toate astea fără penalități și fără obligațiuni contractuale suplimentare.

           
 
70 leiAbonament
300 minnaționale
 în rețea
6 GBTrafic Internet
 
Național Ai 300 minute naționale, convertibile în internaționale, la coeficientul 1:1 pentru apeluri spre toate numerele din Canada, SUA; numere fixe din Republica Cehă, Franța, Germania, Grecia, Israel, Italia, Irlanda, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Spania, Turcia, Marea Britanie, Ungaria, Rusia; la coeficientul 1:15 pentru apeluri spre alte destinații internaționale. Apelurile spre numerele din țările Baltice, Transnistria, telefonia prin satelit și apelurile IP vor fi tarifate din contul de bază.

Minutele naționale sunt convertibile 1:1 în SMS naționale.

Minutele int|naționale și traficul Internet neutilizat, inclus în abonament, se transferă în luna următoare în mărimea unui abonament. 
 
  BiPsuni de peste hotare
din min. naționale
  Moldcell TV30 zile gratuit
Cinema Online
 lifebox
5 GB gratuitSpațiu de stocare
 
Nelimitat în rețeaVorbești nelimitat, gratuit, cu toate numerele Moldcell.
 
Internet 4G Ai trafic Internet extra abonament cu opțiunea 150 MB/15 lei, activată automat, sau 1 MB/0,50 lei. Reactivare opțiune: SMS cu orice text la 881; dezactivare: SMS cu text STOP la 881.
 
Opțiunea EXTRA Adaugă 50 minute naționale / 1 GB trafic Internet cu doar 15 lei. Activare 50 minute: SMS cu orice text la 151; dezactivare: SMS cu text STOP la 151. Activare 1 GB: SMS cu orice text la 152; dezactivare: SMS cu text STOP la 152. Sunt posibile câte 3 activări pe lună concomitent pentru minute și trafic.
 

Ofertă disponibilă pentru conectare în regiunile Nord: Drochia, Edineț, Glodeni, Florești, Otaci, Briceni, Fălești, Ungheni, Vulcănești, Rezina, Râșcani, Ocnița, Soroca și Sângerei.

Pentru conectare sau portare, vino în cel mai apropiat magazin direct Moldcell Center din localitatea ta cu un act de identitate valabil și cartela SIM curentă. Atât. De restul procedurilor ne ocupăm noi.  

 
Opțiune Internet suplimentară

Ai utilizat mai mult trafic decât te așteptai? Activează opțiunea suplimentară 5 GB la 30 lei, dedicată special utilizatorilor Abonament Regional.

Opțiune Preț Valabilitate
5 GB 30 lei 30 zile

Activează opțiunea din aplicația My Moldcell, selectează meniul Opțiunile mele, opțiunea 4G Internet ca lumea; sau trimite SMS cu cifra 1 la numărul 7770. Mai multe detalii în Note.

 

Note

   
  Oferta Abonament Regional
 
 • Ofertă valabilă pentru toți abonații noi sau portați la Abonament Regional, persoane fizice, la conectare din 31 iulie 2018.
 • În cazul migrării la alt plan tarifar Abonament YOU+ condițiile ofertei nu vor fi disponibile. 
 • Abonamentul Regional nu este valabil pentru campaniile cu dispozitive.
 • Minutele incluse în Abonament pot fi folosite oricând contul este activ.
 • Minutele și traficul Internet neconsumat se transferă pe următoarea lună.
   
  Tarife servicii extra abonament
 

1,50/minut național; 0,60 lei/SMS național; 1,39 lei/SMS internațional; pentru apelurile internaționale se aplică tarifarea standard în funcție de zona internațională

   
  Internet 4G
 

Opțiunea 150 MB/15 lei poate fi reactivată de două ori în decursul unei luni.

   
  Opțiunea EXTRA
 
 • Minutele naționale sunt convertibile în SMS naționale și în minute internaționale.
 • Pentru apelurile internaționale, se aplică condiții identice cu cele pentru minutele naționale de bază, incluse în abonament.
 • Traficul și/sau minutele EXTRA se alocă imediat după activare; ulterior se vor aloca automat, în prima zi a lunii.
 • În aceeași lună, pot fi activate concomitent opțiuni cu minute și trafic.
   
  Opțiunea 5 GB la 30 lei
 
 • Opțiunea este valabilă 30 zile și se prelungește lunar.
 • Pentru a renunța la prelungirea lunară a opțiunii Internet, anulează opțiunea din aplicația My Moldcell; sau expediază SMS cu textul STOP la numărul 7770.
 • La dezactivarea opțiunii, vei fi tarifat conform planului tău tarifar Abonament Moldcell.
 • Dacă ai mai multe opțiuni Internet activate, Opțiunea 5 GB la 30 lei va fi utilizată în mod prioritar.

Numărul de activări pe lună nu este limitat.

   
  Condiții generale
 

În caz de utilizare abuzivă a ofertelor/serviciilor companiei, Moldcell își asumă dreptul de suspendare a acestora. Detalii aici.