Moldcell

Invită-ți prietenii să porteze la Moldcell și aveți de câștigat împreună

În copilărie ați împărțit cu prietenul până și ultimul covrig. Nu crezi că e timpul să fiți în aceeași rețea? Invită-ți prietenii la Moldcell și bucurați-vă împreună de avantaje speciale.

Сâștigi, în primul rând, încă un prieten la Moldcell. Iar din partea noastră – încă 50 GB Internet, 200 minute naționale sau 2500 puncte loialitate, la alegere, pentru fiecare prieten portat.

Ce să faci tu?

• Să fii utilizator Abonament Moldcell, iar dacă încă nu te bucuri de noul Abonament YOU+, atunci vino în orice Moldcell Center pentru conectare.

• Sună la 444 ca să ne dai vestea bună și unu, două sau trei numere ale prietenilor tăi din altă rețea, pe care i-ai convins să porteze.
• Primești cei 50 GB, 200 minute sau 2500 puncte loialitate, în momentul în care prietenul tău este portat la Moldcell (în decurs de maxim 30 zile de la înregistrarea numărului).

Atenție! Numărul prietenului care a decis să treacă la Moldcell trebuie oferit până ca acesta să porteze.
 

Odată ce aleg să se alăture nouă, la Moldcell, prietenii tăi primesc 50% reducere la Abonament YOU+ timp de 1 an. În plus, primesc 2000 puncte de loialitate la portare, pe care le pot schimba pe reduceri de până la 75% la cumpărarea oricărui smartphone sau accesoriu.

Ce să facă prietenul?

• Nu stă mult pe gânduri. Cadourile se oferă doar la portarea în decurs de 30 zile.
• Vizitează orice magazin Moldcell Center, unde își prezintă numărul de telefon și numele persoanei care l-a recomandat.
• Portează la Moldcell și alege
 Abonament YOU+ cu 50% reducere, oferta standard Abonament YOU+ sau Abonament Internet ca lumea.

   
  Detalii despre oferta Invită-ți prietenii
 
  1. Bonusul de 50 GB, 200 minute naționale sau 2500 puncte de loialitate pentru 1 număr portat, alocat în cadrul ofertei, este disponibil pentru utilizatorii Abonament Moldcell, persoane fizice.  
  2. Bonusul va fi activat în valoare totală, o singură dată, pentru fiecare abonat portat cu succes.
  3. Bonusul dat va fi valabil timp de 12 luni din ziua activării.
  4. 50 GB, 200 minute naționale sau 2500 puncte de loialitate pot fi oferite maxim pentru 3 numere portate, astfel un singur abonat Moldcell poate beneficia de maxim 3 bonusuri.
  5. Bonusul oferit nu va avea prioritate față de traficul sau minutele incluse în planul tarifar curent al abonatului Moldcell, beneficiar al ofertei date.
  6. Abonatul Moldcell, la fel și abonatul potențial pentru portare, poate oricând reveni cu un apel la numărul 444  pentru a adăuga sau modifica numerele potențiale pentru portare.
  7. Abonatul care portează se va conecta la unul din planurile tarifare Abonament: oferta curentă la portare cu 50% la Abonament YOU+ / oferta standard Abonament YOU+ / Abonament Internet ca lumea.
  8. Abonatul Moldcell va beneficia de bonus dacă va oferi numărul potențialului abonat portat până ca acesta să porteze.
  9. Abonatul Moldcell va primi bonusul după ce abonatul menționat de el portează în rețeaua Moldcell și se conectează la unul din planurile tarifare Abonament enumerate în p. 7 al acestor condiții.