Moldcell

Roaming

Ce zici de cele mai bune tarife în Roaming oriunde și oricând? Fără a fi necesar chiar să-l activezi din telefon? Ai grijă de bilet și bagaje, iar noi – de tot ce presupune comunicarea peste hotare. Din 1 decembrie, serviciul Roaming de la Moldcell devine și mai avantajos în cele mai vizitate destinații din Europa și nu doar. Iată ce trebuie să știi:

- Roamingul va fi activat automat pentru toți abonații Moldcell, persoane fizice și juridice, la toate planurile tarifare (Cartelă, Abonament și Business). Deci, nu va mai fi necesar să activezi serviciul manual din setările telefonului. Poți oricând dezactiva Roamingul din setările telefonului tău, aplicația My Moldcell sau din meniul *222*4#ok.

- Abonații Cartelă Moldcell vor putea utiliza Internetul în Roaming în toate rețelele partenere de Roaming (3G/4G), inclusiv opțiunile cu reduceri.
- Unele aplicații mobile din telefonul tău vor putea consuma trafic Internet chiar și în Roaming. Acest lucru se întâmplă datorită actualizării aplicațiilor în mod automat. Pentru a evita cheltuielile nedorite, poți dezactiva Internetul manual din setările telefonului, din aplicația My Moldcell sau poți solicita dezactivarea prin apel la 444 (Serviciul Clientelă Moldcell).
- Serviciul Roaming nu funcționează pe teritoriul Moldovei. Conectările sunt posibile în zonele din apropierea hotarului cu alte țări. Te rugăm să ai grijă și, pentru evitarea cheltuielilor în plus, deconectează serviciul din setările telefonului tău, prin selectarea manuală a operatorului Moldcell (cod 25902).  

Vezi
aici tarifele actualizate în Roaming, care vor intra în vigoare din 1 decembrie 2019.

Cu GPRS Roaming aveți posibilitatea de a expedia și recepționa imagini, fotografii, secvențe video și tonuri de apel prin intermediul mesajelor multimedia (MMS), precum și utiliza Internetul în rețelele partenerilor Moldcell de GPRS Roaming. Utilizarea serviciilor GPRS Roaming nu necesită modificarea setărilor telefonului. Acestea se vor activa în baza setărilor GPRS obișnuite pentru rețeaua Moldcell. Lista țărilor si a operatorilor străini cu care Moldcell a semnat acorduri de GPRS Roaming este în continuaă creștere. De aceea, de fiecare dată când intenționați să plecați în străinătate, vă recomandăm să consultați lista de parteneri și tarife, pentru a obține informații despre oferta de servicii GPRS Roaming.

Pentru a comunica în Roaming fără griji, activați unul sau mai multe pachete cu servicii incluse și economisiți până la 90%.